• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten 15 gün önce belirtiler

aybuke05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
143
54
98
26
merhaba arkadaşlar konuyu açma sebebim kafamın çok karışık olması 1 senelik evliyim 2017in ekim ayında 1 gebelik yaşadım öğrendikten 1 hafta sonra düştü son adet tarihim 2 mart 2018 18 marttan beri göguslerimde dolgunluk ve uçlarında hassasiyet var sol kasikta batma ve bel ağrısı var çok nadir görülen mide bulantim ve baş ağrım var adetime daha 11 gün var ama bu belirtiler psikolojik mi bilmiyorum konuda fikri olan yasa benim yaşadıklarımı yaşamış olanlar varsa yardımcı olabilir mi

merhaba arkadaşlar konuyu açma sebebim kafamın çok karışık olması 1 senelik evliyim 2017in ekim ayında 1 gebelik yaşadım öğrendikten 1 hafta sonra düştü son adet tarihim 2 mart 2018 18 marttan beri göguslerimde dolgunluk ve uçlarında hassasiyet var sol kasikta batma ve bel ağrısı var çok nadir görülen mide bulantim ve baş ağrım var adetime daha 11 gün var ama bu belirtiler psikolojik mi bilmiyorum konuda fikri olan yasa benim yaşadıklarımı yaşamış olanlar varsa yardımcı olabilir mi
Mide bulantınızın psikolojik oldugunu düşünüyorum çünkü hamileysenizde bebek daha yeni yerleşiyordur mide bulantısı 6.haftadan itibaren başlar nadir vakalar hariç

Mide bulantısı hariç diğer belirtileri ben yaşadm hamileydim ama kimyasal oldu zaten bende gögüs uclarm ağrırsa anlyrm hamile oldgmu adet zamanı ağrımaz cnku

Mide bulantısı hariç diğer belirtileri ben yaşadm hamileydim ama kimyasal oldu zaten bende gögüs uclarm ağrırsa anlyrm hamile oldgmu adet zamanı ağrımaz cnku
birde araştırdığim kadarıyla krpiklerin top top olma olayı varmış oda benziyor karnimda sis ama sanırım psikolojik

birde araştırdığim kadarıyla krpiklerin top top olma olayı varmış oda benziyor karnimda sis ama sanırım psikolojik
Canm bu kadr cok takma zaten belli oluyor ben nasl anladm blyrmsn kasıklarıma agrılar giriyrdu adet olckmşsn gibi agrı birde gögüs uclarm sıkınca acıyordu ben ordan anladm normalde olmaz çünkü ve snra öğrendm sonu kötü olsada öle yani

ya bende takmak istemiyorum ama ilki düşünce ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi önlem alabilirim kendimi koruyabilirim diye düşünüyorum ama

ya bende takmak istemiyorum ama ilki düşünce ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi önlem alabilirim kendimi koruyabilirim diye düşünüyorum ama
Kaderinde yoksa ne yaparsan yap duser eger nasipse Allah zaten korur by kadar erken takmaya gerek yok .Kan pihtilasmasi olanlar bile hamile oldugunu ogrenince igneye basliyor .

zaten dersimi aldım erken gebelik testi alarak yaptım sonuç negatif artık kan tedavisine başlayarak rabbim ne zaman verirse bekliycem

Canım daha çok kalp atışından sonra belirtiler yoğunlaşır. Hamilelik varken bile bu kadar belirti olmuyor. Ben de bahsettiğin gibi olmuştum hatta adetim geçikmişti iyice heveslenmiştim fakat sonuç hayal kırıklığıydı. Umarım tezmzamanda gönlünün muradı olur

Canım daha çok kalp atışından sonra belirtiler yoğunlaşır. Hamilelik varken bile bu kadar belirti olmuyor. Ben de bahsettiğin gibi olmuştum hatta adetim geçikmişti iyice heveslenmiştim fakat sonuç hayal kırıklığıydı. Umarım tezmzamanda gönlünün muradı olur
amin inşallah teşekkür ederim hepinize cevap verdiginiz6için

Gebelik testlerinden destek alabilirsin erken vakitte size hamile oldugunuzu soyleyen testler var
Aslinda bu testler olmasa hayat daha guzel olabilirdi cunku dusecek bir bebegin varligini tespit edip umut veriyorlar oysa ki olmasalardi dustugunu bile anlamayacaktik.
Bir de şu boyutu var ki hamileligini anliyor insan kalp atisi olacak mi diye bekliyor duruyor kimi zaman heyecan icinde kimi zaman umudunu yitirerek...
Allah yardimcimiz olsun bir melek annesiyim rabbim nasip edecek olduktan sonra her sekilde nasip eder korunmayla vs ilgili degil ama nasip etmeyecekse ne yapsak kul olarak boş
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin en saglikli ve hayirlisindan insallah...

• psikolojik olduğunu gayet iyi anladım kızlar adetime 1 hafta kaldı ve bütün belirtiler kayboldu adet belirtileri dışında hakikaten doğruymuş beynimiz bizimle nasıl oynuyor :(

erken gebelik testlerinde çıkmadı ama ben hissediyordum kan testi yaptırdım adetten4 gün önce 19.97 çıktı adetöncesi bu oran iyiymiş

Canm benimde 11 gün kaldı senn nasl cktı test bende hissedyrm tebrk ederm seni
canım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum para tuzağı belirtiler erken başladı eşim dediki sen adet zamanı böyle ol muyorsun bence test yaptır haklı da çıktı bu arada kan testi sonucum 19.97

canım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum para tuzağı belirtiler erken başladı eşim dediki sen adet zamanı böyle ol muyorsun bence test yaptır haklı da çıktı bu arada kan testi sonucum 19.97
İnş yükselr cnm ne belrtler var dı benm

Back