merhaba arkadaşlar konuyu açma sebebim kafamın çok karışık olması 1 senelik evliyim 2017in ekim ayında 1 gebelik yaşadım öğrendikten 1 hafta sonra düştü son adet tarihim 2 mart 2018 18 marttan beri göguslerimde dolgunluk ve uçlarında hassasiyet var sol kasikta batma ve bel ağrısı var çok nadir görülen mide bulantim ve baş ağrım var adetime daha 11 gün var ama bu belirtiler psikolojik mi bilmiyorum konuda fikri olan yasa benim yaşadıklarımı yaşamış olanlar varsa yardımcı olabilir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetten 15 gün önce belirtiler
- Konu Sahibi aybuke05
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet öncesi belirtiler gebelik belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Mide bulantınızın psikolojik oldugunu düşünüyorum çünkü hamileysenizde bebek daha yeni yerleşiyordur mide bulantısı 6.haftadan itibaren başlar nadir vakalar hariçmerhaba arkadaşlar konuyu açma sebebim kafamın çok karışık olması 1 senelik evliyim 2017in ekim ayında 1 gebelik yaşadım öğrendikten 1 hafta sonra düştü son adet tarihim 2 mart 2018 18 marttan beri göguslerimde dolgunluk ve uçlarında hassasiyet var sol kasikta batma ve bel ağrısı var çok nadir görülen mide bulantim ve baş ağrım var adetime daha 11 gün var ama bu belirtiler psikolojik mi bilmiyorum konuda fikri olan yasa benim yaşadıklarımı yaşamış olanlar varsa yardımcı olabilir mi
- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
Mide bulantısı hariç diğer belirtileri ben yaşadm hamileydim ama kimyasal oldu zaten bende gögüs uclarm ağrırsa anlyrm hamile oldgmu adet zamanı ağrımaz cnkumerhaba arkadaşlar konuyu açma sebebim kafamın çok karışık olması 1 senelik evliyim 2017in ekim ayında 1 gebelik yaşadım öğrendikten 1 hafta sonra düştü son adet tarihim 2 mart 2018 18 marttan beri göguslerimde dolgunluk ve uçlarında hassasiyet var sol kasikta batma ve bel ağrısı var çok nadir görülen mide bulantim ve baş ağrım var adetime daha 11 gün var ama bu belirtiler psikolojik mi bilmiyorum konuda fikri olan yasa benim yaşadıklarımı yaşamış olanlar varsa yardımcı olabilir mi
birde araştırdığim kadarıyla krpiklerin top top olma olayı varmış oda benziyor karnimda sis ama sanırım psikolojikMide bulantısı hariç diğer belirtileri ben yaşadm hamileydim ama kimyasal oldu zaten bende gögüs uclarm ağrırsa anlyrm hamile oldgmu adet zamanı ağrımaz cnku
teşekkür ediyorumMide bulantınızın psikolojik oldugunu düşünüyorum çünkü hamileysenizde bebek daha yeni yerleşiyordur mide bulantısı 6.haftadan itibaren başlar nadir vakalar hariç
- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
Canm bu kadr cok takma zaten belli oluyor ben nasl anladm blyrmsn kasıklarıma agrılar giriyrdu adet olckmşsn gibi agrı birde gögüs uclarm sıkınca acıyordu ben ordan anladm normalde olmaz çünkü ve snra öğrendm sonu kötü olsada öle yanibirde araştırdığim kadarıyla krpiklerin top top olma olayı varmış oda benziyor karnimda sis ama sanırım psikolojik
- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Kaderinde yoksa ne yaparsan yap duser eger nasipse Allah zaten korur by kadar erken takmaya gerek yok .Kan pihtilasmasi olanlar bile hamile oldugunu ogrenince igneye basliyor .ya bende takmak istemiyorum ama ilki düşünce ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi önlem alabilirim kendimi koruyabilirim diye düşünüyorum ama
- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
amin inşallah teşekkür ederim hepinize cevap verdiginiz6içinCanım daha çok kalp atışından sonra belirtiler yoğunlaşır. Hamilelik varken bile bu kadar belirti olmuyor. Ben de bahsettiğin gibi olmuştum hatta adetim geçikmişti iyice heveslenmiştim fakat sonuç hayal kırıklığıydı. Umarım tezmzamanda gönlünün muradı olur
- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.202
- 133
Gebelik testlerinden destek alabilirsin erken vakitte size hamile oldugunuzu soyleyen testler var
Aslinda bu testler olmasa hayat daha guzel olabilirdi cunku dusecek bir bebegin varligini tespit edip umut veriyorlar oysa ki olmasalardi dustugunu bile anlamayacaktik.
Bir de şu boyutu var ki hamileligini anliyor insan kalp atisi olacak mi diye bekliyor duruyor kimi zaman heyecan icinde kimi zaman umudunu yitirerek...
Allah yardimcimiz olsun bir melek annesiyim rabbim nasip edecek olduktan sonra her sekilde nasip eder korunmayla vs ilgili degil ama nasip etmeyecekse ne yapsak kul olarak boş
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin en saglikli ve hayirlisindan insallah...
Aslinda bu testler olmasa hayat daha guzel olabilirdi cunku dusecek bir bebegin varligini tespit edip umut veriyorlar oysa ki olmasalardi dustugunu bile anlamayacaktik.
Bir de şu boyutu var ki hamileligini anliyor insan kalp atisi olacak mi diye bekliyor duruyor kimi zaman heyecan icinde kimi zaman umudunu yitirerek...
Allah yardimcimiz olsun bir melek annesiyim rabbim nasip edecek olduktan sonra her sekilde nasip eder korunmayla vs ilgili degil ama nasip etmeyecekse ne yapsak kul olarak boş
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin en saglikli ve hayirlisindan insallah...
- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
Canm benimde 11 gün kaldı senn nasl cktı test bende hissedyrm tebrk ederm senikızlar hamileyim belirtilerde yanilmamisim :)
Canim ne zmaan erken gebelik testi yaptiniz. Bende adetime 8 gün kala yaptim negatif. Siizn yaşadığınız belirtileri yasiyorumzaten dersimi aldım erken gebelik testi alarak yaptım sonuç negatif artık kan tedavisine başlayarak rabbim ne zaman verirse bekliycem
canım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum para tuzağı belirtiler erken başladı eşim dediki sen adet zamanı böyle ol muyorsun bence test yaptır haklı da çıktı bu arada kan testi sonucum 19.97Canm benimde 11 gün kaldı senn nasl cktı test bende hissedyrm tebrk ederm seni
- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
İnş yükselr cnm ne belrtler var dı benmcanım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum para tuzağı belirtiler erken başladı eşim dediki sen adet zamanı böyle ol muyorsun bence test yaptır haklı da çıktı bu arada kan testi sonucum 19.97
sorunu tam anlamadım ama belirtileri soruyursangöguslerimde dolgunluk ve uçlarında hassasiyet var sol kasikta batma ve bel ağrısı var çok nadir görülen mide bulantim ve baş ağrım var :)İnş yükselr cnm ne belrtler var dı benm