• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 13.günü kanama neden olur?

raebzeh

Elhamdülillah Ya Rabbi..
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
2.008
8
356
Çorum
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var..bugün adetimin 13.günü..sat ekimin 20 siydi..iç çamaşırımda kanama gördüm..wc de de geldi..böyle bişey yaşayan var mı kızlar..:26:

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var..bugün adetimin 13.günü..sat ekimin 20 siydi..iç çamaşırımda kanama gördüm..wc de de geldi..böyle bişey yaşayan var mı kızlar..:26:

canım eğer kanaman lekelenme tarzında ise korkma ovulasyon zamanında olur böyle

canım eğer kanaman lekelenme tarzında ise korkma ovulasyon zamanında olur böyle

canım lekelenmden biraz farklı..wc ye gittğimde yoğun akıntıyla farkettim zaten..sonra iç çamaşırımdakini gördüm..orda da baya vardı leke:26:enfeksiyon felan mı acaba..:28:normal adetin ilk günkü akıntısı gibi yani:30:

canım lekelenmden biraz farklı..wc ye gittğimde yoğun akıntıyla farkettim zaten..sonra iç çamaşırımdakini gördüm..orda da baya vardı leke:26:enfeksiyon felan mı acaba..:28:normal adetin ilk günkü akıntısı gibi yani:30:

canım akıntı da olduğuna göre bence ovulasyon zamanı yani 24 saat içinde ilişki gerçekleşirse hamile kalabilirsin.. ama yine de bir jinekologa görün derim... inşallah enfeksiyon falan değildir

ara kanamalar bircok zaman sperm yumurtaya yapıştığı zamanda olabiliyor.ben hamile olduğumu ara kanamamdan anlamıştım.bircok arkadaşımdada böyle oldu.

doğum kontrol hapı kullanıyorsan ve zamanından geç aldıysan (4-6 saat gibi) ya da son bir kaç günde hapını almayı unuttuysan böyle kanamalar oluyor

benim adetim bitti..3 gün sonra 4. gün tekrar bi kanama başladı bende..ertesi güne kadar bekleyim geçmezse dr a giderim dedim..ertesi gün o kadar arttıki acilden doğumhane kısmından aldılar beni..teşhis de rahim ağzı yarası ve iltihabı..o gün dr bana 4 ilaç yazdı..bunları iç yoksa bu kanaman durmaz senin dedi..sizin de o derece yoğunlaşırsa mutlaka dr a görünün..
geçmiş olsun..

benim adetim bitti..3 gün sonra 4. gün tekrar bi kanama başladı bende..ertesi güne kadar bekleyim geçmezse dr a giderim dedim..ertesi gün o kadar arttıki acilden doğumhane kısmından aldılar beni..teşhis de rahim ağzı yarası ve iltihabı..o gün dr bana 4 ilaç yazdı..bunları iç yoksa bu kanaman durmaz senin dedi..sizin de o derece yoğunlaşırsa mutlaka dr a görünün..
geçmiş olsun..

dr gittim ama benim dr istemeyerek baktı sanırım..pek ilgilenmedi..tuttu usg yi pko,ters rahim vs.dedi..sonra beni gönderdi tahlile..sonra bişeyin yok normal bunlar dedi..sen pco lisin ara ara bu tür kanamalar normal dedi..ama benim kanama anormal:18:koyu renkte içinde parçalar var..bana serophene yazıp gönderdi 10 gün sonra gel dedi..ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası:19:çok kızdım dr a

:kkk:herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum canlarıııııımmm...:16::16::16::16:

ya bu aralar bundan mustarip ne çok bayan var. bana da oldu bu ay adetime 10 gün kala koyuya yakın bir kanamam oldu sonra normal adet zamanından birkaç gün geciktim dedim herhalde hamileyim ama regl oldum pat bir gün sürdü sürmedi kesildi o da.

dr gittim ama benim dr istemeyerek baktı sanırım..pek ilgilenmedi..tuttu usg yi pko,ters rahim vs.dedi..sonra beni gönderdi tahlile..sonra bişeyin yok normal bunlar dedi..sen pco lisin ara ara bu tür kanamalar normal dedi..ama benim kanama anormal:18:koyu renkte içinde parçalar var..bana serophene yazıp gönderdi 10 gün sonra gel dedi..ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası:19:çok kızdım dr a

:kkk:herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum canlarıııııımmm...:16::16::16::16:

ben kanama geçirdiğimde dr a kanamamın pko ile alakası olabilir mi dedim..bunu özellikle sordum..cvb ı hayır oldu..pko kanama yapmaz genelde dedii.anca büyük kist olurda patlarsa vb ani kanamalara neden olurmuş..benim kanamımın nedeni ne peki sizce dedim rahim iltihabıdır dedi..
dr ların çoğu çok ilgisiz,haklısın..insanın kafasını daha çok karıltırıyorlar..hele devlet hast.dr ları o kadar ilgisiz ki sinir oluyorummmmmm :47:
geçen bi dr a gittim..(ben pko hastasıyım..adetimin 3.günü gidiyorum hormonlarıma bakılıyor her ay)..adama dedim ki benim adetimin 3.günü..hormon tahlili için gelmiştim..prolaktin sorunum var ve pko hastasıyım dedim..adam bana diyo ki senden tahlili kim istedi :47: buna ne cvp verilir yaaaaa..bin minnetle iş yapıyor bi çoğu..iyi dr a denk gelmek mucize..ayrıca hiçbirinin dediği hiçbirini tutmuyor..

Kizlar konu eski ama benimde adetimin 12.gunundeyim kirmizi leke geldi idrardan sonra.ve bende en son 4 cm lik kist vardi.acaba ovulasyon belirtisimi yoksa kistmi patladi yahuu

Kizlar konu eski ama benimde adetimin 12.gunundeyim kirmizi leke geldi idrardan sonra.ve bende en son 4 cm lik kist vardi.acaba ovulasyon belirtisimi yoksa kistmi patladi yahuu
Aynen bnde de oyle oldu canim kist var adetin 12 ci gunu kahverengi lekelerim oldu senin sonuc ne oldu

Aynen bnde de oyle oldu canim kist var adetin 12 ci gunu kahverengi lekelerim oldu senin sonuc ne oldu

Kist adetle atılır patladığını sanmıyorum. Yumurtlama kanaması yaşıyorsunuz bendede oluyordu. Bebek düşünüyorsanız lekelenme gördüğünüz gün ve peşinden gelen 3 günü değerlendiri.

Kist adetle atılır patladığını sanmıyorum. Yumurtlama kanaması yaşıyorsunuz bendede oluyordu. Bebek düşünüyorsanız lekelenme gördüğünüz gün ve peşinden gelen 3 günü değerlendiri.
Hadi ya bn ilk defa lekelenme yasadim cikilota kistim var 3 yildir bebek planliyoruz olmadi .ama o leke geldigi gun iliski yasadim birde 2 gun sonra yasadim dahasi olmadi . Pek sanmiyorum ama olcagini . Bn bilseydim o günlerimi degerlendirirdim tuh :( belli de olmaz o zaman gayri ihtiyari olmustu belki de olur hic dusunmedim bebek olurmu olmazmi diye . 3 tuo bebek denemdim olmadi keske olsa

Peki sizde oyle oldugu zaman degerlendirdiniz mi sonuc ne oldu

Peki sizde oyle oldugu zaman degerlendirdiniz mi sonuc ne oldu

Ben ovulasyon testiyle takip yapıyordum canım lekelenmelerimde yumurtlamayı gördüğüm günler oldu hep. Tabiki değerlendirdim. Sancımda çok oluyordu ama yapacak bişey yok. 6 aylık hamileyim şuan hamd olsun. Sende dene canım ovulasyon testini bişey kaybetmezsin

Ben ovulasyon testiyle takip yapıyordum canım lekelenmelerimde yumurtlamayı gördüğüm günler oldu hep. Tabiki değerlendirdim. Sancımda çok oluyordu ama yapacak bişey yok. 6 aylık hamileyim şuan hamd olsun. Sende dene canım ovulasyon testini bişey kaybetmezsin
[UOTE]
Ohooo neler yaptim canim ben ovulasyon testi almistim netten 50 adet bilmiyorum testlermi yanlisti yoksa yumurtlamami olmadi blmiyorum . Ama bu 2 ayfir progestan kullandigim icin adetim duzenlendi iste bu ay da hayatimda ilk defa adetin 12 ci gunu lekelenmem oldu ama bn yumurtladigimi bilmeden degerlendirdim iki ya da uc gun sinra tekrar denedim bakalkm .ama uste kistten dolayida olmuyor

Hatta o gun lekelenmeyi gordugum zaman aksam eve gidip ovulasyon testini yaptim cikmadi .adet bittikten sinra yapmaya basladim 3 ay oyle ovulasyon denedim hic cikmadi bnde hep ikinci cizgi soluktu o da yumurtlama olmuyormus zaten
Ya teste hata var ya da yumurtlamam yok kistlerden oturu .

dr gittim ama benim dr istemeyerek baktı sanırım..pek ilgilenmedi..tuttu usg yi pko,ters rahim vs.dedi..sonra beni gönderdi tahlile..sonra bişeyin yok normal bunlar dedi..sen pco lisin ara ara bu tür kanamalar normal dedi..ama benim kanama anormal:18:koyu renkte içinde parçalar var..bana serophene yazıp gönderdi 10 gün sonra gel dedi..ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası:KK19:çok kızdım dr a

En Büyük KKherkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum canlarıııııımmm...:KK16::KK16::KK16::KK16:
Canim aradan bayagi yil gecmis ama durum bndede ayni ters rahim ve pko var 3 yildirda cocugum olmuyor .sizin suanda varmi cocugunuz

Hatta o gun lekelenmeyi gordugum zaman aksam eve gidip ovulasyon testini yaptim cikmadi .adet bittikten sinra yapmaya basladim 3 ay oyle ovulasyon denedim hic cikmadi bnde hep ikinci cizgi soluktu o da yumurtlama olmuyormus zaten
Ya teste hata var ya da yumurtlamam yok kistlerden oturu .

Lekelenme yumurta çatladığında oluyor zaten canım. Silik çıkması normal yani. Sıvı alımına ve test saatlerine dikkat ettinmi. Kaset tipi testler yanıltıyor. İncir kürü havuç kürü felan dene. Omega3 vitamin kullan yumurtalıkların gelişsin

Back