• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten 13 gün sonra lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dea_Tacita15

Kenan'ım çölde vaha gibi, oğlum
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.650
1.161
333
39
İyi akşamlar. Pcos var bende. 18 Kasım'da adet oldum. Dün lekelenme tarzında kanama başladı hala devam ediyor. Günlük pedin çok az bir kısmına geliyor. Çarşamba dr a gitmiştim. 11mm yumurtam hani çatladı desem zor anlamadım başına gelen var mı?

Tatlim benim yumurta buyurken lekelenmem olur.lekelerden 3 gun sonra ovulasyon testinde pik oluyor

Kanamam arttı Bugün dr a gittim ovulasyon kanaması ama bu kadar yoğun olması ilginç dedi

Kanamam arttı Bugün dr a gittim ovulasyon kanaması ama bu kadar yoğun olması ilginç dedi
Canim hic ilginc degil benim bazen adet olur gibi oluyordu eskisi kadar degil simdi .benim doktorum her kadinda farkli olur demisti.kimi kanama bile gormuyor.kimi az kimi cok endise etme canim

Canim hic ilginc degil benim bazen adet olur gibi oluyordu eskisi kadar degil simdi .benim doktorum her kadinda farkli olur demisti.kimi kanama bile gormuyor.kimi az kimi cok endise etme canim
Evet evet adet kanaması gibiydi bugün. Peki yumurta atılmış mı oluyor şu önümüzdeki günleri değerlendirsek olur mu geç mi kaldık?

Ya benden de yumurtlama haftam da bi damla kahwerengi leke geldi. Bir sorun yok mu yani olabiliyormuyms boyle bende umudumu kaybettim bu ay olmicak diye dusunuyorm. :(

Back