hanımlar iyi günler bende yeni kayıt oldum ve tecrübelerinize ihtiyacım var 10 aylık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz 4 haziran adet günümdü ve normal bir şeklde günümü tamamladım ancak 13 gün sonra kahverengi leke ile başlayıp yoğun olmayan kırmızı şeklinde kanamam devam ediyor 2. günü böyle bir durumla karşılan var mı aranızda
Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di
Merhaba hanımlar adetimden 12 gün sonra kahverengi leke geldi 2 gun surdu bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyimdir bilemedim calistigim icin izin sorunu oldugu icinde emin olmadan doktora gidemiyorum bilgisi olan boyle bir olayla karsilasaniniz varmi yardimci olurmusunuz
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn