Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adet tarihime 12 gün kala heveslendim kanda gebelik testi yaptirdim sonuc negatif çıktı bende pco var ve 3 kilo 400 gr verdim sizce bu dogru sonuç mudur?
Testi yapman ıcın adet tarıhıne yakın (heveslendıgın ıcın) yapabılırsın ama 12 gun once cok cok erken yapmıssın ..
Adet tarıhıne yakın , en kesın sonuc ıcınde adet tarıhınden sonra yapmalısın . Gün gecmesı lazım ..
Arkadaşım adete 12 gün kala gebelik belli olmazki naptın sen
En erken adetine 1,2 gün kala çıkar.doğrusu adetinin geçmesini beklemen.ondan önce mümkün değil çıkmaz
Arkadaşlar adet tarihime 12 gün kala heveslendim kanda gebelik testi yaptirdim sonuc negatif çıktı bende pco var ve 3 kilo 400 gr verdim sizce bu dogru sonuç mudur?
:))) Kendime kızıyordum demekki benden bir tane daha varmış :))) Bende de pco var bebegimin olmasını istiyorum o yüzden her belirtiyi bebişten sanıp test yapıyorum ( tabi en erken adetten bir iki gün önce )