Adetten 11 gün önce yerleşme kanaması olurmu?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.245
299
53
Selam kızlar. Bir önceki hamileliğimde adete 11 gün kala lekelenmem olmuştu. Yani yumurtlamadan 2-3 gün sonra falan.ama sağlıksız bir gebelikti ve kürtaj oldum. 7 ay falan oldu bı turlu hamile kalamadim bu ay ovulasyon testi yaptım uyguladım. Şimdi adetime 11 gün var leke geldi. Ama diyorum ki acaba olduda düşük mü olcak. Acaba bu da mı sağlıksız olcak. Belki de olmamıştır falan diyorum ama siz ne düşünüyorsunuz yerleşme kanaması mi yoksa normal bi ara kanamami sizce ? Allah kimsenin kucağını boş birakmasin ya çok zor... Her ay olcakmi diye düşünmekten kafayı yicem ve bir türlü olmuyor....

Olabilir. Benim de bi kaç gün öncesinden başlamıştı lekelenmelerim. Yalnız bunun üzerine çok düşünme, çünkü çok fazla kafana takarsan olmaz. Rahatla akışına bırak. Yumurtlama gününde mutlaka ilişkiye gir ve sonrasında bacaklarını havaya kaldır bir yarım saat kadar öyle kalsın bi arkadaşım söylemişti bana da ve denedim oldu. Mutlaka sağlıklı beslen ve arada çikolata tüket inşallah bunlara gerek kalmadan hamilesindir zaten

Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah işte düşünmicem dedikçe elimde olmadan daha da düşünüyorum bu sefer çok stres oluyorum. Bu düşünce ve stresle nasıl başa çıkıp hiç bişey yokmuş gibi davranırım inan bilmiyorum. Hayırlısı olsun inşallah

Selam, hamilemiydiniz peki bende de adete 11 gun kalmis lekelneme oldu 1 seferlik akintiyla pembe kan gibi, sizde baska belirti varmiydi lekelenem ne sekildeydi lutfen cevab verirmisiniz?

Selam, hamilemiydiniz peki bende de adete 11 gun kalmis lekelneme oldu 1 seferlik akintiyla pembe kan gibi, sizde baska belirti varmiydi lekelenem ne sekildeydi lutfen cevab verirmisiniz?
Canm ilk gebeligimde adete 11 gün kala lekelenmem oldu pembe ve 5-6 damla falandi hemen kesilmişti. Bide tam adet günü de bikac damla pembe geldi. O ay hamileydim. Sonra sağlıksız di kürtaj oldum. 8 ay sonra tekrar adetime 11 gün kala pembe lekelenmem oldu o ay dedim heralde hamileyim ama coook stres yaptım ve çok feci hasta olmuştum bişey varsa da olmamıştır diye düşündüm diğer ay hamile kaldım bu sefer bide göğüs uclarim hafif ağrı vardı hassasti.

Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim canim Allah sag-salim kucagina almayi nasib eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…