ADETTEN 11 GÜN ÖNCE CINSEL ILISKIDEN SONRA PEMBE AKINTI GELMESI

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
163
Puanlar
303
Merhaba Arkadaşlar biz bebek düşünüyoruz son adet tarihim 7 temmuz 19 temmuzda başladık 23 temmuza kadar dün geceye kadar hergn beraber olduk.. yanliz dün beraber olduktan sonra meniyle birlikte PEMBE AKINTI geldi ilişkiye girmeden öncede kasik ağrılarım vardı bu nedir acaba yerleşme kanamasimi

Bu arada ilişki sırasında zorlanma olmadı ve ben daha hiç yaşamadım böyle birşeyi ilk defa gördüm dün

Yerlesme kanamasi degil de yumurtlaman oldugu icin boyle bisey olmus olabilir cunku yumurtlama zamani rahim ici naziklesir, bu sebepten sen aci hissetmesrn bile.minik bir kilcal damardan kan sizabilir cunku rahim yuzeyi dollenmeyi yapabilmesi icin incelir. Bu sebepten kan gelmis olabilir. Yerlesme kanamasi nadir gorulur ve herkeste olmaz bende de olmadigi gibi . Umarim yardimci olabilmisimdir canim.

Teşekkürler ederim evet 2 oğlumdada olmadı benimde yani hiç böyle birşey yasamadım Oyüzden şaşırdım

Aynı şey bende de oldu. Adetime 13.gün var dün iliskiden sonra dediginiz gibi meniyle karisik kan geldi. Sabah birsey yoktu gün ortasinda peceteye sildigimde gelen yine pembe kahve karisimi bi akinti vardi oda gecti. Anlam veremedimm ☺ umarim kötü birsey degildir bizim icin ☺

Aynı şey bende de oldu. Adetime 13.gün var dün iliskiden sonra dediginiz gibi meniyle karisik kan geldi. Sabah birsey yoktu gün ortasinda peceteye sildigimde gelen yine pembe kahve karisimi bi akinti vardi oda gecti. Anlam veremedimm ☺ umarim kötü birsey degildir bizim icin ☺
Umarım bebişlerimiz yerleşiyordur bende çok kasık ağrısı oluyor birde.. Sanki adet sancısı gibi.. Bir çok forumda okudum adete 10 gün kala 11 gün kala pembe lekeleri olan hamile çıkmış inşallah bizde öyleyizdir

Umarım bebişlerimiz yerleşiyordur bende çok kasık ağrısı oluyor birde.. Sanki adet sancısı gibi.. Bir çok forumda okudum adete 10 gün kala 11 gün kala pembe lekeleri olan hamile çıkmış inşallah bizde öyleyizdir
Hayyy agzin bal yesin insallahhhhhh ☺
Bende de vardi bugün kasık ağrısı. Amaan bende bu sans varken yada tahris olmustur ya da enfeksiyon :D

Birde benim 2 tane oğlum var 2 tanede bebeğimi kaybettim 4 kez gebelik yaşadım hep 2.ci aylarımda tuttu çünki o ilk aylar sürekli kafama takardım en ufak şeyde hamileyim derdim ilişkiye girerken bile hiç zevk almadım bebek için sadece ona odaklanırdım ama hep hüsrana uğrardım ama 2. Ayımda kafama takmazdım ister olsun ister olmasın derdim ilişkiye zevk için girerdim yumurta takibi felan hiç yapmadım çok düşünmezdim ve hep 2.ci ayımda hamile olduğumu öğrenİrdim :KK70:

Birde benim 2 tane oğlum var 2 tanede bebeğimi kaybettim 4 kez gebelik yaşadım hep 2.ci aylarımda tuttu çünki o ilk aylar sürekli kafama takardım en ufak şeyde hamileyim derdim ilişkiye girerken bile hiç zevk almadım bebek için sadece ona odaklanırdım ama hep hüsrana uğrardım ama 2. Ayımda kafama takmazdım ister olsun ister olmasın derdim ilişkiye zevk için girerdim yumurta takibi felan hiç yapmadım çok düşünmezdim ve hep 2.ci ayımda hamile olduğumu öğrenİrdim :KK70:
Hahaaayt süpermiş ☺ ben daha o duyguyu hiç tadamadim yavrum ya. Bu ayda ovulasyon testi kullandim elimden geldigi kadariyla degerlendirmeye calistim. 2 günde bir olmak üzere degerlendirdik iste, bugünde bu olay geldi basima cok lazimmis gibi bakalim hayirlisi olsun hakkimizda insallah bebisimiz vardirrr :D

Karamsar olma.. Ama kafanada çok takma.. Senin bat nezaman ?
Aa yok artik hic karamsar olmuyorum ya vardir ya yoktur relax takiliyorum testlerimi yaptim 2 gunde bir degerlendirdim simdide totomu devirdim yatiyorum :D bat 7 agustos insallah gelmezse :D

Aa yok artik hic karamsar olmuyorum ya vardir ya yoktur relax takiliyorum testlerimi yaptim 2 gunde bir degerlendirdim simdide totomu devirdim yatiyorum :KK70: bat 7 agustos insallah gelmezse :KK70:
İnşallah gelmez canım.. Umarım sende bu ay hamileyimmmm müjdesini verirsin.. Evlat çok başka birşey.. Dünya duruyor evladının gözlerine baktığında.. Allahım isteyen herkeze nasip etsin tez zamanda.. Senin içinde dua edeceğim

İnşallah gelmez canım.. Umarım sende bu ay hamileyimmmm müjdesini verirsin.. Evlat çok başka birşey.. Dünya duruyor evladının gözlerine baktığında.. Allahım isteyen herkeze nasip etsin tez zamanda.. Senin içinde dua edeceğim
Ahhh insallah cok tesekkur ederim bende senin icin dua edicem kuzum Allah razi olsun ve ailene saglikli uzuuuun ömürler versin insallahhh takipteyim bu konuyu senin bat ne zaman :KK19:

Ahhh insallah cok tesekkur ederim bende senin icin dua edicem kuzum Allah razi olsun ve ailene saglikli uzuuuun ömürler versin insallahhh takipteyim bu konuyu senin bat ne zaman :KK19:
Allah sendende razı olsun canım benim... Benim bat 4 ağustos inşşalh tüm bekleydnlere verir Rabbim.. Eğer hamiş olursam bu ay yazarım çünki aynı şeyleri yaşamışız.. 4 5 gün sonra kan testi yaptıracağım ben çünki benim gebeliklerim adetten önce çıkıyor :KK5: Bence sen hamilesin içime doğdu bian

E sen tecrübelisin valla ben daha acemi asker ne zaman yaparimmmmm.... anca adetim gecerse elimde gebelik testim var zaten :D insallah hamilesindir insallahhhh.. kızzz bana bakkk hele senin hislerin kuvvetli midir :D içime doğdu dedin cıkmazsa yaktim cirani :D :D

E sen tecrübelisin valla ben daha acemi asker ne zaman yaparimmmmm.... anca adetim gecerse elimde gebelik testim var zaten :KK70: insallah hamilesindir insallahhhh.. kızzz bana bakkk hele senin hislerin kuvvetli midir :KK70: içime doğdu dedin cıkmazsa yaktim cirani :KK70: :KK70:
inşallah bütün istiyenler hamiledir bizde dahil.. bilmemki içime doğdu bian :) allah bekletmeden herkeze civcivlerini versinnn :)))

Back