Adetten 10 gün önce kahverengi lekelenme :(

questions

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
9
5
36
Merhaba kızlar,
Üç aydır adetten yaklaşık on gün önce kahverengi lekelenmem oluyor ve adet günüme kadar sürüyor adet günümde de normal adet oluyorum. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Kadın doğum uzmanına gideceğim ama daha önce gitmedim nasıl bir yol izler açıkçası çok çekiniyorum üç aydır dert bu olay içimde. Muayene olmak beni düşündüren, bekar olsam sıkıntı yok da, jinekolojik muayene için beni rahatlatabilecek var mı? Lütfen yardım...

Benimde öyle olurdu hatta biterkende lekelenerek biterdi sonra kistim oldugunu ögrendim siz bi doktora gidin
Gittim doktora, kist ya da benzeri bir şey yok da rahim ağzında yara varmış smear testi yaptı o da yapabilirmiş akıntı, sonucu bekliyorum. Teşekkür ederim öneriniz için

Ayol bende de oluyordu bı kac ay oldu snra gectı kahverengı bı akıntı gıbı hatta bı keresınde camasırımı bayaa baya ısattı kocaman korkmustum ertesı ay doktora gttım bısı cıkmadı agrı sancı yoktu sadece lekelenme kasıntı varsa enfeksıyon kapmıs olabılırsın dojtor bana kasıntı ve akıntı bırlıkte olursa gel ılac yazarım ama suan endıselıncek bırsey yok dedı

Benim de kan testi yaptı bir şey çıkmadı, bir de adetliyken bakalım dedi. Doktora gittikten sonra birkaç gün geçti ama bugün yine başladı. İnşallah kötü bir şey çıkmaz

Benim de kan testi yaptı bir şey çıkmadı, bir de adetliyken bakalım dedi. Doktora gittikten sonra birkaç gün geçti ama bugün yine başladı. İnşallah kötü bir şey çıkmaz

Cıkmaz canım ınsallah ıcını rahat tut

İlaç falan verdi mi sana yara için ya da bir şey dedi mi bu konuda?

Yok güzelim bende 2 çikolata kisti ve 28 falanda dermoid kist oldugundan onunla hiç ilgilenmedik sonrada ameliyat oldum zaten annemdede vardı eskiden yakmışlardı ama şimdi yakılmıyor sanırım küçükse zaten kendi iyileşiyor üzülme sakın

Kistin olabilir canim ama bi zarari olacagini sanmiyorum insallah oyledir cok can sikici bi olay her defasinda onu gormek ama sen bi kadin dogum uzmanina gorun muayneden cekinme biz ne yapalim 4senedir gitmedigim doktor yatmadigim catal girmeyen ultrasn cubugu kalmadi :)) cocuk olsn diye cirpiniyoruz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…