Gebeliğe Hazırlık Adetten 10 gün önce kahve akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
28
Merhabalar, tedirgin olduğum bı konuyu sormak istedim. Hanımlar bu ay ben adetin 3.gunu doktora gittim bebek için, kist var 3.5 cm bu ay erteleyin diğer ay başlayalım dedi. Bende evde ovulasyon ile takip ettim belki olur diye. En son dün adetin 20.gunu koyuydu baya pik olabilir emin değilim. Ama dün ilk defa kahverengi akıntı geldi hatta ilişkiden sonra böyle adet biterde kahverengi içinde uzun ip gibi şeyler.olan akıntı gelirya aynı öyle geldi çok korktum. Doktoruma yazdim önemli bişey değildir adet olunca gel dedi. Kafama çok takıldı daha adete 10 gün var neden böyle bişey oldu yaşayan var mı

Kistten dolayı olabilir canım ya da adette tam sokulememistir onu atıyordur bende adetin ilk zamanları oluyor önemli bir şey değildir doktorunda söylemiş kafana takma

Kistten dolayı olabilir canım ya da adette tam sokulememistir onu atıyordur bende adetin ilk zamanları oluyor önemli bir şey değildir doktorunda söylemiş kafana takma
Teşekkür ederim.cevabiniz için. İnşallah öyledir hiç böyle bişey yaşamadım korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…