adetten 1 hafta sonra lekelenme

urlsiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
8
4
38
34
Eskişehir
merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım bekarım düzensiz adet görüyorum. 2 ya da 3 ayı bulabiliyor adet olmam.geldiğinde de çok dolu geliyor 6 gün sürüyor. bu ay bir buçuk ay sonra geldi ve 3, 3,5 gün sürdü . adetim bittikten 1 hafta sonrada lekelenme oldu ve kesildi ara ara ağrı giriyor.yardımcı olur musunuz sizce nedir problemim?

ben de 2-3 sene önce benzer bir durumla karşılaştım.polikistik over olabilir ..bir kadın doğum uzmanına gidin,ultrasonla bakar

Ayni sorunu bende yasiorum su gunlerde spora gtmstim ordan sonra oldu yordm kendimi die dusundum ama lekelnme gibi degildi olmustum biraz hasta ertesi gun olmadm korkuorum bende n yapacagm bilmiorum

hormon testı yaptırın adetınızın 3 gunu
ultrason cektırın kist yani pko olabılır

adet duzensızlıgı sıkıntıya baglı stresden de olabılır ara kanamada aynı sekılde

hormon testı yaptırın adetınızın 3 gunu
ultrason cektırın kist yani pko olabılır

adet duzensızlıgı sıkıntıya baglı stresden de olabılır ara kanamada aynı sekılde

Mrb canim.bende bu ay ilk defa adetim bittikten 10 gun sonra tekrar lelenme seklinde kanamam oldu bugun 3.gunu hemen kadin dogum dr na gittim ultrasonda bakti kist yada vajina ici kanama gormedi.7ay onceki smear testimde temiz ciktigi icin stresten olabilir dedi, gercekten son 5 gundur o kadar stres ve uzuntu yasadimki demekki stres kanamabile yapabiliyormu, simdi raporluyum yatiyorum, insalllah kendi kendine gecer.peki canim bu kanamalar gebeligi engellermi bir bilgin varmi kanamadan 4 gun once ovulasyon gunumdu ve 2 kere iliski oldu simdi kanama var az.

28 gunde bır adet normaldır bız kadınlara gore
28 den 38 gune kadar da gecıkmesı norml 38 gunden sonra doktora gıdılmesı gerekır
strese baglı yedıgımız ıctımız hormanları bole yapıyor belkıde
smaer ıhmal etme 7/8 ayda bır muhakkak aldır
yooo benım fıkrım olmaz cjnku kıst vs bı durumun olmamış

bu asamadan sonra bn sana hsg rahım ıcın fıkmı onerırım tuplerde bısı yoksa bebegın olması ıcın de bı r engel yok

Ayni sorunu bende yasiorum su gunlerde spora gtmstim ordan sonra oldu yordm kendimi die dusundum ama lekelnme gibi degildi olmustum biraz hasta ertesi gun olmadm korkuorum bende n yapacagm bilmiorum

cınsel yasantınız basladı ıse duzenlı smear verınız !

Canim kanamam kesildi 3gun lekelenme seklindeydi yani adetim bittikten 10 gun sonra basladi bunlar .galiba benim rahim agzinda yara olusmus, kanama baslamadan 2 gun oncede iliskiye girmistim, dr karindan ultrasonla tuplerime bakinca birsey gormedi. Alttanda bakmadi. Simdi annemlede konustum rahim girisinde yara varsa ikininca kanar dedi, bende cok ayakta durunca ve kendimi sikinca olmustu, simdi ici rahatladi biraz, insallah kanama oncesi 2 kere iliskim olmustu, Allah nasip ederse belki hamile kalirim, dr ilac bile vermedi kist kanama yok gebe kalmamak icin bir sebep yok dedi, dunden beri kanama bitti.

kizlar merhaba araniza yeni katildim . benimde sorum olcak 26 yasindayim ayrintili cekilen tomografide uterus parankimi heterojen oldugu ve rahim icerisinde minimal sivi war yaziyo bu ne demek aciklayabilirmisiniz adetim bitince 4 gun ara ara lekelenmem oluyo dogum kontrol hapi yasmin kullaniyorum yardim edin

anlıyorm sen smaer aldır ama bnce muhakkkak !
yarada olabılır annnekn dedı gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…