Ameliyattan çok korkuyorum nasıldı aneliyat aldıktan sonra şikayet yasadınız mı? Birde adet bitiminde gidiyim ben o zaman teşekkür ederim çokMerhabalar diger konunuzu bilemiyorm ama polipin kanama yaptigini doktorum soylemisti. Benimde gecen ay aldilar. Hatta ozel sigorta karsilasin diye cok kanamasi var yazdilar. Kanamalr devam edermis polipte. Benm hic olmuyodu tabi. Polipi tam gorebilmek icin adet bitiminde gel dedi ozman gordu. Birde ozman gidin istersenz
Ben 4 yil vajinusmus korkusuyla yasamis biri olarqk nekdr agladim siz dusununAmeliyattan çok korkuyorum nasıldı aneliyat aldıktan sonra şikayet yasadınız mı? Birde adet bitiminde gidiyim ben o zaman teşekkür ederim çok
Canim merhaba baska bi doktora gittim doktor yaranda yok polibibde yok sende polikistik over var dedi ilac verdi bi nebze mutlu oldum ameliyat yok polip yok cok sukur ama polikistik overde zor iyilesen bisey galiba..Ben 4 yil vajinusmus korkusuyla yasamis biri olarqk nekdr agladim siz dusunundamar yolunu zor actilar tansiyonum biraz cikti tabi. Ama daha odadan cikarttilar asansorde ilac verdiler gerisini hatirlmyurm uyandigmda odadaydim. Hic agrinhic bisey olmadi dikisli biseyde olmadigi icin acimadida. 1hafta hafif kanamam oldu. Adet gunumu bile kaydirmadi okadr soyliyim. Hic korkulcak bisey degilnis. Sizde adwtten sonra hemen gidin bi muayene yine etsinler ins yoktur bisey
Cok iyi yapmissin cnm baska dr gorunmekle. O dedigini bilmiyorum. Sitede konularini bir oku istersen. Peki tedaviye baslayalm dedimiCanim merhaba baska bi doktora gittim doktor yaranda yok polibibde yok sende polikistik over var dedi ilac verdi bi nebze mutlu oldum ameliyat yok polip yok cok sukur ama polikistik overde zor iyilesen bisey galiba..
evet adet duzenleyici ilac ve fitil verdi bu sefer dogru teshis oldu Allaha cok sukur canimCok iyi yapmissin cnm baska dr gorunmekle. O dedigini bilmiyorum. Sitede konularini bir oku istersen. Peki tedaviye baslayalm dedimi
Cok iyi olmus cnm bikac doktora gtmek iyi oluyor. Ins biran once bebek mujdeleride gelirevet adet duzenleyici ilac ve fitil verdi bu sefer dogru teshis oldu Allaha cok sukur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?