• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 1 gün önce test yapıp negatifi gören sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Mavilkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
106
36
28
Merhaba hanımlar bugün bat günüm hala olmadım bir hadta önce 2 gün kahverengi çok az akıntım oldu dün test yaptım negatif çıktı bugün de bekliyorum olmadım arada kasık ağrım var. Göğüslerim çok acıyor yürürken falan açıma oluyor Negatifi görüp sonradan pozitifi görenleriniz oldumu. Bana yardımcı olur musunuz. 10 aylık evliyim çocuk bekliyoruz kaç aydır. Allahım Kadir gecesinin hürmetine tüm anne olmak isteyen herkesin duasını kabul etsin.

Merhaba hanımlar bugün bat günüm hala olmadım bir hadta önce 2 gün kahverengi çok az akıntım oldu dün test yaptım negatif çıktı bugün de bekliyorum olmadım arada kasık ağrım var. Göğüslerim çok acıyor yürürken falan açıma oluyor Negatifi görüp sonradan pozitifi görenleriniz oldumu. Bana yardımcı olur musunuz. 10 aylık evliyim çocuk bekliyoruz kaç aydır. Allahım Kadir gecesinin hürmetine tüm anne olmak isteyen herkesin duasını kabul etsin.
Canım adetin gecikirse tekrar dene ve ya yarın kan ver kanda bakılsın kaldıysan da şu an çok erken öğrenmek için Rabbim bu gecenin hürmetine tüm bekleyenlere nasip etsin İnşallah

Hayırlı olsun 😍 inşallah bakalım şimdi eşim işe gidecek birazdan test yapıcam negatif çıkacak ama 😂 en azından merakım geçecek
Merhaba. Bende şuan ayni durumu yaşıyorum ve hala adet olmadim. Normalde de o kdr düzenli bir adet döngum var ki.. dün de erken gebelik testi yaptim yine negatif cikti. Peki o zaman ben neden adet olmuyorum

Merhaba. Erken gebelik testi yapmis miydin o süreçte. Ben de o kdr test yaptim negatif çıktı ama hala adet olmadim. Ne yapmaliyim sizce
Adet oldunuz mu? Benim de normal şartlarda bugün adet olmam lazım 2 hafta önce yumurtlama olmuştu değerlendirdik fakat sanki adet olucakmışım gibi sancım var inşallah olmam ama :(( 2 gün önce test yaptım negatif çıktı yarın sabah tekrar yapıcam ama o negatif görmekten gerçekten gına geldi artık:((

Adet oldunuz mu? Benim de normal şartlarda bugün adet olmam lazım 2 hafta önce yumurtlama olmuştu değerlendirdik fakat sanki adet olucakmışım gibi sancım var inşallah olmam ama :KK43:( 2 gün önce test yaptım negatif çıktı yarın sabah tekrar yapıcam ama o negatif görmekten gerçekten gına geldi artık:KK43:(
Evet 5 gun gecikmeli adet oldum. Ayin başında grip olunca igne yapmıştım. Muhtemelen o geciktirdi. Yada stres , bilmiyorum artık. Umarım sizinki pozitif olur

merhaba kızlarr bana da bir fikir verin lütfen :) geçen hafta cuma adet olmam gerekiyordu hala olmadım 7. günüm bugün. ondan 1 gün önce doktora gittim muayene oldum alttan elle muayene de etti sağ yumurtalık çok hassas dedi evet acıyor ağrım var dedim, yumurtaların çatlamış çünkü sağdan sıvılar var dedi yarın adet olmazsan bekle 1 hafta sonra test yap geç döllenme olabilir dedi. dün akşam kaset test yaptım negatif çıktı hala kasıklarımda sızı var. sizce adet döngüm mü şaştı yoksa geç döllenmenin sonucu daha mı geç çıkıyor? ayrıca 6 aydır korunmuyorum hamile kalamadım ancak hiçbir sorun yok dedi doktorum. adet döngüm çok düzgün asla gecikme yaşamam. bir fikri olan var mııı?

Back