Burdan Bi arkadasım beklenen adet gününde yumurtladı üstünden 9 gün geçince gebelik testi pozitifti şimdi hamile :)
Dimi1609ece
Sen geldin aklıma yardımcı olmak adına arkadasa anlattım
Evet öyle bir ihtimal var adet olmazsanız yeniden yumurtlamışsınızdır ve döllenmiştirYa cok tesekkur ederimm belkide bende de 2. Yumurtlama oldu iyi ki yinede bir ihtimalde olsa bizde ogunu degerlendirdik. Gerci esimin zaten haberi yok o kdr yumurtlama takip ettigimden stres olmasin diye soylemiyorum kendiliginden oldu o gun bakalim hayirlisi sadece sacma gelmisti adetten 1 gun once nasil yumurtlayabilir insan diye ama olabiliuor belki. Bugun adet 1 gun gecti lh denedim dusmus kirmizilik. Hatta iyisi olsun diye predictorun ovulasyon testini aldim. Smdi ben adet olmayadabilirim oyle mi?
Evet öyle bir ihtimal var adet olmazsanız yeniden yumurtlamışsınızdır ve döllenmiştir
Arkdasımda öyle oldu işte:)
Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Bu daha hiç bişeyAy hadi ins :) belki oyle olur yumurtlayip duruyorum da daha dolleyemeyi beceremedik
Ilk aydan tonla ovulasyonla gebelik testi parasi harcadim
Bu daha hiç bişey
İnşallah cok para harcatmadan tez zamanda gelir annesi :)
Bende adetten hemen sonra yumurtlamısım sanırım bugun 13. Gun gittikce sılıklestı 8.gun kopkoyuydu ınsallah bebegım gelmıstır benimde
Bende adetten hemen sonra yumurtlamısım sanırım bugun 13. Gun gittikce sılıklestı 8.gun kopkoyuydu ınsallah bebegım gelmıstır benimde
Insallah canım seninkide benimkide bekleyen Herkesinki de olmus tur ınsallah8. Gun kopkoyuysa 12-36 saat icinde falan catliyor yaziyor prospektuslerindez ben 19.-20. Gunde gormustum tam adet olucam derken 1 gun kala tekrar pik yapasi geldi:) insallah olmustur canimm yeni mi deniyorsun sende
Insallah canım seninkide benimkide bekleyen Herkesinki de olmus tur ınsallahbu 3.ay canım ilk ay klomenle olmadı gecen ay ve bu ay akısına bıraktım ama ilk defa bu ay testle denıyorum
Ben pkolıydum ama oda jasmınle duzeldı cok sukur yani gebelige engel bir sorun yok Allaha sukur ama sanırım omcesınde korundugum ıcın ilac 3 ay daha koruyabılıyormus bıraktıktan sonra. Buay meleklerımız gelir ınsallah ama bence sen hamilesın gec dollenme fılandır gec olunca hemen cıkmaz zaten testlerdeTestlede olsa 3 aydan uzun surebilirmis hemen paniklemeyelim yani:) hersey yolunda gitse bile %100 dollenme olcak diye bisey yok ben bu ay ovu testi yapinca sanki direk kesin olcak gibi dusundum bak adetimde gecikti testler negatif. Klomen ne bilmiyorum ama baska bisey arastirirken gordum oda %3 falan arttiriyormus sanirim bulent tiras diye bir doktorun yazisinda okudum. Herhanngi bir skntin var mi? Benim bir tik tiroidm yuksek cikti ilaca baslati doktor
14 Gün sonra adet lazım olmazsın inşallah 14 gün sonra gebelik testi yap cnmAy hadi ins :) belki oyle olur yumurtlayip duruyorum da daha dolleyemeyi beceremedik
Ilk aydan tonla ovulasyonla gebelik testi parasi harcadim
14 Gün sonra adet lazım olmazsın inşallah 14 gün sonra gebelik testi yap cnm
Ben pkolıydum ama oda jasmınle duzeldı cok sukur yani gebelige engel bir sorun yok Allaha sukur ama sanırım omcesınde korundugum ıcın ilac 3 ay daha koruyabılıyormus bıraktıktan sonra. Buay meleklerımız gelir ınsallah ama bence sen hamilesın gec dollenme fılandır gec olunca hemen cıkmaz zaten testlerde
14 Gün sonra adet lazım olmazsın inşallah 14 gün sonra gebelik testi yap cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?