- 23 Ekim 2020
- 26
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi Rukiyefeyyaz
Yumurtanin buyudugunu hissetmeniz mümkün degil. Yumurta bir hucre.Merhaba arkadaşlar, size birşey danışmak istiyorum inşallah yaşayan bilen vardır . Ben evliyim çocuk düşünüyoruz . Bu ay 10 gün soğan suyu içtim . Yumurtlama günümde içmedim bişey olur diye . Sonuçta içi temizliyor. Sağ ve sol yumurtanın büyüdüğünü hissettim resmen,ve sağ kasığımda birşey atıp duruyordu . Daha sonra adetimden 4 gün önce peceteye pembe kan geldi 2-3 kere sonra kahverengi damla geldi . 5 gün sürdü adetim normal bir şekilde ama hep sağ kasığımda birşey atıyordu ve sol kasığımda Ağrı var . Yaşayan var mı bir bilgisi olan varmı ?
Ama büyüdüğünde hissedebiliniyormus bir çok kişiyle konuştuk bunu ve konuda okudum. Sizce neden böyle olsun bir fikriniz var mı ?Yumurtanin buyudugunu hissetmeniz mümkün degil. Yumurta bir hucre.
Yumurta olgunlasirken bir agri bir akinti vs olabilir. Ama yumurta buyumesi dediginiz seyi hissetmek mumkun degil. Hucre o. Noktadan bile küçük. Büyüdüğünü nasil hissediyorsunuz?Ama büyüdüğünde hissedebiliniyormus bir çok kişiyle konuştuk bunu ve konuda okudum. Sizce neden böyle olsun bir fikriniz var mı ?
Canım benim ona niye takiliyosun benim sorduğum soru farklı . Demek istediğim ağrı çektim o bölgelerde baya ve pıt pıt bişey atıp duruyordu . Bu ay ilk defa böyle bir ağrı ve basınç hissettimYumurta olgunlasirken bir agri bir akinti vs olabilir. Ama yumurta buyumesi dediginiz seyi hissetmek mumkun degil. Hucre o. Noktadan bile küçük. Büyüdüğünü nasil hissediyorsunuz?
Belirtilerinizi gebelik olarak hissediyorsaniz çoğu adet belirtisi ile ayni oluyor. Baska bir hastalik belirtisi mi acaba diye soruyorsaniz kimse pit pıt atan bölgeye bir teshis koyamaz ki. Randevu alip muayene olun bence.Canım benim ona niye takiliyosun benim sorduğum soru farklı . Demek istediğim ağrı çektim o bölgelerde baya ve pıt pıt bişey atıp duruyordu . Bu ay ilk defa böyle bir ağrı ve basınç hissettim
Kız pıt pıt atan bölgeye teşhis köy demedim ay güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün kuşumBelirtilerinizi gebelik olarak hissediyorsaniz çoğu adet belirtisi ile ayni oluyor. Baska bir hastalik belirtisi mi acaba diye soruyorsaniz kimse pit pıt atan bölgeye bir teshis koyamaz ki. Randevu alip muayene olun bence.
Canım çok geçmiş olsun . Hergun mu oluyordubenimde evlendikten sonra bi anda soldan agrilarim oldu gittim 22 mm miyom cikti
tesekkur ederim canim adetin ilk iki gunu beni iptal ediyodu resmen hamile kaldiktan sonra 2/3 krre daha agri vurdu sukur bu ara yokCanım çok geçmiş olsun . Hergun mu oluyordu
Kanama azlığı yok canım kan normal yarın gideceğim sadece rengi tuhaftıCanim gecen sene ayni agri ve kanama azligindan dolayi kadin dogum doktoruma gittim ve malesef kistim vardi yumurtlama yapamiyorsun o yuzden agrilarin ve kanama azligin var dedi . Insallah hamilelikten kaynaklidir senin durumun ama yinede bi uzmana gorunerek tedbirini al derim
Sağlıkla kucağına al inşallah canımtesekkur ederim canim adetin ilk iki gunu beni iptal ediyodu resmen hamile kaldiktan sonra 2/3 krre daha agri vurdu sukur bu ara yok
amin ins coktesekkurlerSağlıkla kucağına al inşallah canım