Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçi pek pıhtı gibi değil ama ... öyle mi diyorsunuz ben de korktumKan pıhtısı gibi görünüyor
Valla ben pek pıhtıya benzetemedim bence bir doktora görünün et parçası gibi sanki.Kızlar görüntü için çok özür diliyorum ama Bugün çok sancım vardı sonrasında böyle bir parça geldi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz lütfen
Aynen bende pihtiya benzetemedimValla ben pek pıhtıya benzetemedim bence bir doktora görünün et parçası gibi sanki.
Bebek olabilir miValla ben pek pıhtıya benzetemedim bence bir doktora görünün et parçası gibi sanki.
Daha önce geldi mi başınıza acaba biraz gözüm korktu kadın doğumcu da bebek olabilir dediAynen bende pihtiya benzetemedim
Benim gelmedi evet desen ki pihtili kanaman oldu mu evet ama böyle birşeye rastlamadım test falan yaptırmış mıydınDaha önce geldi mi başınıza acaba biraz gözüm korktu kadın doğumcu da bebek olabilir dedi
Bence düşük yapmissiniz.gidin kan verin belli olur.Kızlar görüntü için çok özür diliyorum ama Bugün çok sancım vardı sonrasında böyle bir parça geldi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz lütfen
Düşük yapmış olabilirsiniz. Doktora gidin zaten hemen ultrasonla kontrol eder. Kan testi verirsiniz orda kesin çıkıyor zaten.Bebek olabilir mi