Adette gelen o para normal mi

evet kizlar gecen doktorum söyledi kadinlarin kesesi olusuyormus her ay tabiki saglik sorunu yoksa
adet olunca adetle beraber akip idiyor sonra her ay tazeliyormus

canim yanlis anlama ama bu bana biraz mantiksiz geldi...bekar bircok tanidigimda oluyor bu...bir sperm ve yumurta birlesmeden kese nasil olusuyor anlamadim...bence o her ay olusan yumurtalar arkadasinda dedigi gibi dollenmedigi icin parcalanip disariya atiyor kendini...

bende de bekarken ve evlenince hep oluyor normal canim korkma ama hayretbu zamana kadar hic mi olmadi fark mi etmedin?korkuyorsan dr.sor rahatla yinede

bende her ay oluyor hemde kocaman bu yumurtanın döllenmemesinden oluşan bir şey korkulacak birşey yok rahat ol canım...

Adetin amacı endometrium dokusunun yenilenmesi zaten..dökülen parçacıklar da endometrium kalıntıları.Bu yüzden her adet döneminde rahim duvarımız kalınlaşır,fazla olan parçacıklar dökülür.

Adet gören kişi yumurtluyor anlamına gelmez.Adet görüpte yumurtlaması olmayan kadınlar var.Adette sadece rahim içi doku dökülür.Yumurtlama başka bir olay.

bana kalırsa yaşadığın normal bişiy hemen hemen hepizde oluyor.ama oluşmayan gebelik kesesi felan deil bence sadece rahim duvarının dökülmesi ve her ay bu şekilde kendini yeniliyor.....

bendede parçalar geliyor adet olduğumda bu bazı aylar yoğun oluyor parçalar düşdükce ağrım azalıyor yoksa patlayacak gibi oluyorum bence de kesinlikle biriken kan pıhtılaşıyor sonuçta yumurtlamadan sonra eğer yumurta döllenmediyse rahmimiz kanla doluyor yanlışmı biliyorum acaba:uhm:
Ayrıca parça gibi görünen kan pıhtıları bekarkende benden gelirdi bencede normal...

canım bende de hemen hemen her adet dönemi oluyor doktoruma sormuştum döllenmeyen yumurta gibi birşey mi diye hayır değil dedi normal böyle parçalar gelmesi dedi yani gebelik kesesi falan değil korkmanı gerektircek bişey yok tatlım

bencede kan pıhtısı o içerde birikmiş pis kan atılıyo.. bende her ay olur hatta bu ay düşük yapıyorum sandım anormal bi kanamam oldu ve büyük parçalar geldi...

merhaba arkadaşlar, bede de oluyor , bu ay özellikle çok oldu , onun için adetim sancılı geçiyor, ben şöyle düşünüyorum ama bilimsel bir gerçekliği varmı bilmiyorum , düşüncem ; gelişip çatlama boyutuna gelmeyen yumurtalar yani fuliküller adetle atılıyor olabilir ,

ya bende bekarım bi hastalıgımda yok benden de parca parca düşüo her adetimi böle geçiriyorum umarım bişe yoktur ya

bende bekarım benim 10 ay kadardır gelmiyordu.şubat ayında minnacık gelmişti.dün adet oldum yine eskisi gibi normal boyutlarda gelmeye başladı.benim sadece ilk gün geliyor ama ağrım oluyor.sadece kan gelince ağrı falan hiç bişey yok parçada ağrım oluyor.demekki hemen hemen bütün kadınlardan geldiğine göre normal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…