Adette gelen o para normal mi

scaarlet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
223
3
116
Tekirdağ
kızlar. dün adet oldum. bu sabah ve az once böyle parça şeklinde, çektikçe uzayan yoğun bir parça geldi. endişelendim. pek olmuyordu bende. sizde de oluyor mu? cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Bende de arada bir olurdu, bekarken de olurdu, kan pıhtısı o, hatta ben bi kere çeşmenin altında yıkamıştım eriyip gitmişti. Korkacak bişey olduğunu düşünmüyorum.

arkadaşım adette dökülen dokular atıldığı için öyle parça gelmesi normal endişelenme ara sıra bendede oluyor

canım bende hep oluyor doktoruma sormuştum hatta normal olabilir demişti korkmanı gerektirecek bişey olduğunu sanmam geçmiş olsun öpüldün

evet ara sıra bende de oluyor.dr um yumurtladığımı gösterdiğini söylemişti.merak etme cnm.

adet sirasinda parca gibi gelen o sey her ay olusan bebek kesesi gebelik olusmadigi icin adet kaniyla beraber akip gidiyor

adet sirasinda parca gibi gelen o sey her ay olusan bebek kesesi gebelik olusmadigi icin adet kaniyla beraber akip gidiyor

doğrumu canım
bu ay benimde ilk defa garip bir şekilde oldu şaşırdımda:uhm:

Bende ilk kez duydum zaza doğrumu canım...Bende doğumdan önce çok olurdu artık olmuyo...Bende içerde birikmiş pis kanın pıhtılaşmış hali derdim hep

çok ilginç bende tüm adet günleri boyunca oluyor öyle son güne kadar parça geliyor nasıl ilk defa olur bir sorun mu var acaba

bende ilaç kullandığım zaman oluyordu dr sordum
oad rahim kalınlaştığı için olabilir demişti hatırladığım kadarıyla
endişe etme eğer düşük gibi birşeyden şüpeleniyorsan
ağrısı çok şiddetli olur dayanamazsın parça geldiği zaman

bnde de bazı aylar olur , normaldir..adet sancılarını da arttırdığı söylenir ve gerçekten onları vücut attığı zaman ağrılarda da azalma olur...endişelenecek bir şey yok...
sevgiler...

evet kizlar gecen doktorum söyledi kadinlarin kesesi olusuyormus her ay tabiki saglik sorunu yoksa
adet olunca adetle beraber akip idiyor sonra her ay tazeliyormus

sizlerin ara ara mı oluyor bende sürekli bir parça akışı var

arkadaslar benım de son ıkı aydır parca atıyorum ama cok yogun bır sekılde daha evvelınde boyle bısı ıle karsılasmamıstım nerdeyse artık sırf parca atıyorum zaten cok adet goren bırısı degılım ancak sankı bana gıt gıde yogunlugu artıp mıktarı azalıyor gıbı gelıyor. ve sanırım yıne bu yuzden de cok agrılı adet oluyorum. yaklasık 10 gun karnım agrıyo bunun ıcınde sadece 6 gun reglım ben dusunun. bunlar normal olabılır mı? daha evvel duzensız ve az adetlerım ıcın doktora gıtmıstım ultrasonla baktılar hıcbı sorunun yok dedıler. bana var gıbı gelıyor yıne de sız ne dusunuyorsunuz??

a.sregl döneminde yumurta döllenemediği için parçalanır ve bu parçalar atılır normal bir durum olduğunu düşünüyorum ama içini rahatlatacaksa bir doktora görün istersen

tesekkur ederım ama onceden daha farklı sımdı daha farklı olması kafamı kurcalıyo agrılarım cok sıddetlı oldugundan kusuyorum da regl donemlerımde. herkes benım gıbı mı :çok üzgünüm:

benim de son birkaç aydır bu şekilde parçalar geliyo. önceden olmuyordu. parça gelince adet sancısı da çok olurmuş ama bende öyle çok ağrı falan olmadı. sadece parçalar geldi. böyle yoğun kaygamsı ve çektikçe uzayan cinsten.

kızlar. dün adet oldum. bu sabah ve az once böyle parça şeklinde, çektikçe uzayan yoğun bir parça geldi. endişelendim. pek olmuyordu bende. sizde de oluyor mu? cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

slm..sengözlerimebaksanab böyle bir durum yumurtalık kistine de sebebiyet verir mi acaba?? yada yumurtalık kisti olanlar(türü ne olursa olsun) böyle bir durumla daha mı sık karşılaşırlar,,,bilgisi olan??? herkese geçmiş olsun,,acil şifalar.......fisfisfis

bencede kan pihtisi olabilir o bebek kesesi olamaz ..egerki bebek kesesi olmus olsa idi gebelik olusmus olurdu zaten bos gebelik olurdu yada icinde bebek olmadigi icin ama o dusuk olur ve cok fazla agri yapar....ayrica oyle olsa 30 gun surer o kanama ...bence biriken kan jellesiyor icerde ve birden atiliyor..bekarlardada oluyor onlardadami bebek kesesi olusuyor o zaman???oyle bisey degil bu kizlar....

benim bekar bir arkadasimdan dustu boyle kocaman bir parca kiz korktu ve o parcayi alip hastaneye goturdu...incelediler...adet kaninin birikmesiyle olusmus korkmayin demisler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…