Adette ciğer gibi parçaların gelmesi

CanselK

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
163
60
13
26
Merhaba arkadaşlar adetliyim ve kan pırtısı gibi böyle ciğer parçası gibi parçalar geliyor soğan suyu içmiştim normal mi acaba normalde hiç gelmezdi böyle

Soğan küründen dolayı rahminiz temizleniyor olabilir, çok büyük parçalar değilse mühim bişey değildir muhtemelen

Sogan küründen sonra benden de gelmişti. Adet gecikmelerim için soğan kürü yapmistim. 1 ay sonra kadin doguma gidip ultrason cektirmistim. Hıç bir sey çıkmamisti kist vs.
Doktor anlam veremedim gecikmeler neden oluyor demişti.
Sonra dedim ki siz birşeyin yok diyorsunuz ama geçen ay et parçası gibi seyler düştü benden dedim. Yok kist değildir onlar hic bir seyin yok dedi.
Bence kist vardı soğan kürü parçaladı.

Merhaba arkadaşlar adetliyim ve kan pırtısı gibi böyle ciğer parçası gibi parçalar geliyor soğan suyu içmiştim normal mi acaba normalde hiç gelmezdi böyle
Valla bana da bir iki kere olmuştu, hatta bebek istiyorken ve hamile kalmadan önce bi ay baya acıdan ağlamıştım ve cevizden büyük bi parça o anda aşağı inmişti.
Ama hiç sorun çıkmadı çok şükür.

Soğan suyunu bende yaptım, herhangi bi kür yaptığımız aylar başımıza acaip bişiler geldiğinde çok şaşırmamamız gerek ama. Ben mesela 2 kere soğan kürü yaptım, bi kere 53. Gün diğerinde de 63. Gün adet geldi ve resmen on gün sürdü..
sanırım kürler sebep olabiliyor böyle şeylere

Back