Evet canım benimkide yogun değil kendimi silince var sadece pedi 3 günde değiştirmesemde olur okadar az yani. Neyse hayırlı bakalım bekliyeceğim pazartesi doktora giderim devam ederse.Canım bazen regl kanamaları duzensizlesebiliyor. Rengi değişebiliyor. 2 3 gun geç veya erken olmak düzensizlik değil zaten.. Implasyon kanaması açık pembe veya kahverengi leke tarzında olur 1 2 gün sürer ve yoğun olmaz..
Bende de öyle oldu canım 4 tane test yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum yinede. 10 şubatta oldum regl tekrar 8 martta adet sancım basladi lekeler geldi kirmizi kahve pedim kirlenmedi doktora gidersen sonucu paylasimina benimleMerhaba arkadaşlar umarım doğru yerde ve kendimi ifade edebilirim. Bu ay eşimle korunmadık İlk adet günüm 21 subattı 7gün sürdü. Adet bittikden 10gün fallan sonra sadece 2 gün kahve rengi akıntı geldi ovulasyon zamanı diye düşündüm neyse adetime 3gün kala kahverengi akıntı kan şeklikde gelmeye başladı ve 2inci günü adetim başladı sandım çünkü renk kırmızı olmuştu bu sıra zarfında kramplarım oluyor karın agrısı şuan hala kahve rengi hem kan hem akıntı şeklinde. İlk defa böyle bişey yaşıyorum. Adetim düzenlidir 27-28 gün. Test yaptım negative çıkdı.
Tabiiki paylaşırım bugün 5inci gün fakat ögleden sonra kesildi affedersin ıslaklık var sanıyorum wc ye gidiyorum sadece kremsi akıntı var.. pazartesi gideceğim doktora bakalım yazarım gelişmeleri.Bende de öyle oldu canım 4 tane test yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum yinede. 10 şubatta oldum regl tekrar 8 martta adet sancım basladi lekeler geldi kirmizi kahve pedim kirlenmedi doktora gidersen sonucu paylasimina benimle
Hiç bilmiyorum benimde adet günümde azcık kan ve pıhtı geldi sonra brsey yok 14 gün gun oldu test yapıyorum negatifDin akşam kesildim. İyce kafam karıştı sabah test yaptım ama negative. Peki niye böyle oldu birden bire. 17 senedir ilk defa böyle oluyorum. Karnımda hala kramplar
Evet öyleymiş büyük ihtimal çikolata kisti var bende. Bütün belirtiler var.Bence adetinizden kaynaklı yaklaşık 3 aydır on günü öne atan siyah kahve az miktarda adet gördüm ama gebelikle alakalı birşey değildi
Olsa kesin çıkardı. Ben eminim farkşı bir adet dönemi geçirdim büyük ihtimal kist den dolayı yani belirtiler onu işaret ediyorHiç bilmiyorum benimde adet günümde azcık kan ve pıhtı geldi sonra brsey yok 14 gün gun oldu test yapıyorum negatif
Ayy canım inşallah valla gece rüyalarına giriyorOlsa kesin çıkardı. Ben eminim farkşı bir adet dönemi geçirdim büyük ihtimal kist den dolayı yani belirtiler onu işaret ediyor
Evet benimde şüphelerim o yöndeEvet öyleymiş büyük ihtimal çikolata kisti var bende. Bütün belirtiler var.
Doktora gittiniz miOlsa kesin çıkardı. Ben eminim farkşı bir adet dönemi geçirdim büyük ihtimal kist den dolayı yani belirtiler onu işaret ediyor
Adetmiş malesef. Bazen böyle olabiliyormuş. Detaylı araştırma için uzmana yönlendirecek malesef Londrada doktor işleri çok yavaşDoktora gittiniz mi
Hmm bende gittim ultrasyonla baktı %99 gebelik yok dedi ama ben halen hamileyim psikolojisindeyim 1 hafta kaldı yine göüsleriem dolgunlasti ve ağrıyorAdetmiş malesef. Bazen böyle olabiliyormuş. Detaylı araştırma için uzmana yönlendirecek malesef Londrada doktor işleri çok yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?