Adetliyken yüksek çıkan beta hcg

nowas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
19
6
Merhaba dün dr gittim hormon testi için adetin 2. Günüydü yoğun ve sancılı bir adet geçiriyorum bu arada beta hcg 20.13 çıkmış çok şaşırdım kimyasal mı dış gebelik mi acaba bilemedim.

Merhaba dün dr gittim hormon testi için adetin 2. Günüydü yoğun ve sancılı bir adet geçiriyorum bu arada beta hcg 20.13 çıkmış çok şaşırdım kimyasal mı dış gebelik mi acaba bilemedim.
Düşük yapiosundur

Merhabalar,
Adet döneminde yükselen beta hcg için dış gebelik riski olabilir demişti doktorum. Ben de 2 kez benzer bir durum yaşadım, reglim yaklaşırken lekelenmelerim oldu test yaptım çift çizgi çıktı ümitlenerek kan verdim, değerim 7 çıktı fakat 2 gün sonra regl oldum ve değer düştü. Bu tecrübeyi iki kere yaşadım bunun sebebi nedir? Regl günümde testi pozitif görüp sonrasında regl olmak beni çok yordu, doktorum bunların kayıp olmadığını söylüyor. Sık yaşanan bir durum mu yardımcı olursanız sevinirim.

Benim adetliyken kanamanın yoğun olduğunda 20.13 çıktı kanamam bşrfen kesildi kahverengi lekekenme başladı 2 gün sonra 47.77 çıktı dr bir hafta sonra gel beta ver dedi tabi buradaki yorumlar insanı çok etkiliyor genelde olumsuz oluyor insan kendisini dinliyor cuma günü özele gittim ultrasyonda hiç birşey gözükmedi 2000 lerde kese gözükür vs dedi bu değerler içib istersen bekle dedi olumsuz olursa ne olacak dedim dış gebelikte yada, sağlıksız kğrtaj olursun dedi istemiyorum iğne verdi vurdular hiç birşey anlamadım bu işten bende

Merhaba durumumuz nedir

Merhaba durumumuz nedir
İğne olduktan 4. Gün sonra kan verdim 232 olmuştu beta 7. Gün tekrar verdim 243 oldu beta dr düşmemiş dedi tekrar iğne yaparız 2 gün sonra beta verin dedi bugün tekrar verdim beta 40 inmiş ve sabah kanamzm6 başladı yoğun adet gibi kıvamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…