Adetliyken yoğun dışkı olması

ArzumCVK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
25
10
3
40
Arkdaslar adetliyken bazı zamanlar ozellıkle ilk gunler yoğun Bı sekılde dışkı geliyor terliyorum tuvaletten cıkamayacak hale geldigım zamanlar oluyor bayılacak gıbı olacağım zaman oluyor. eşimi cagırmak zorunda kalıyorum. Aynı durum basına gelen varmı

Ishallik durumu degil mi cnm benimde her zaman basima gelir evdeysem rahatim ama işteysem cok kötü oluyor

Belki endometriozis olabilir rahimde ve bagirsaklarda bunu da bir arastirin derim

Bende her adet dönemi ishal olurum

Adetten bi süre önce kabızlık adet zamanıda yoğun ishal oluyordu bende de malesef...

Benim de rahatça miçabildiğim tek zaman dilimi regl idi. Keyfini sür kabızdan iyidir
Ben de 8 ay sonra işte bakalım

Ohh ne güzel işte bende adetten önce kabızlık sonradaaaaa bippp

Ishallik durumu degil mi cnm benimde her zaman basima gelir evdeysem rahatim ama işteysem cok kötü oluyor
Ishalle kabızlık arası gıbı bısı ayıptır solemesı sanki klozet dolup gıbı karın agrısı eslıgınde dayanamıyorum terler akıo deli gibi

Ishalle kabızlık arası gıbı bısı ayıptır solemesı sanki klozet dolup gıbı karın agrısı eslıgınde dayanamıyorum terler akıo deli gibi
Aynen cnm benimde oyle ins bu ay olmazda bende hamile kalırım amin :)

Endometriozis olabilr sizde. Benimde agrılı dışki olur ishal olurum tuvaletimi sancıyla birakirm

Ishal herkeste oluyor sanırım . Benimde adete 2 3 gün kala başlar adet süresinde devam eder . Gün-de 5 6 kez dışkılama oluyor. Normal değil mi ki ? Ben hep normal sanıyordum

Canım bende de olur sürekli. Adet esnasında vücuttan atılan hormon bağırsaklardan atıldığı için sık dışkılama, kabızlık normal diye biliyorum

PMS bellirtilerinde ishal sık görülüyor sanki sizin anlatımınız daha yoğun ve zorlayıcı. bence de bir dr a görünün. Endometriozis geldi benimde aklıma. bir uzman görmeli. geçmiş olsun.

O dediginiz bende hep oluyor.Genc kizligimda da olurdu,halen oluyor ama sizin anlattiginiz derecede sıkıntıya sokacak gibi degil.Günde 1 kez wc ihtiyacim oluyorsa normalde ,regl iken ilk 2 gün 3 hatta 4 kez ihtiyac hissediyorum.regl iken Karın ağrisinin bagirsaklara Baskı yapip wc icin tetikledigini düşünmüştüm kendi kendime yillardir :) tıbbi aciklamasini bilmiyorum..

Rahimiz ters mı? Benim ters ve rahim kasılmaları barsakları da harekete geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…