J jughead Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2017 38 11 27 Haziran 2021 Konu Sahibi jughead #1 Merhaba hastayken ya da olmadan bir iki gün önce saç açtırılır mı yani tutar mı zaten bir tutatm boyatıcam. Bilgisi olan yazabilir mi
Merhaba hastayken ya da olmadan bir iki gün önce saç açtırılır mı yani tutar mı zaten bir tutatm boyatıcam. Bilgisi olan yazabilir mi
Unus OLENA Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 1.785 6.932 26 27 Haziran 2021 Konu Sahibi jughead #2 bence tutar. Ne düşünüp böyle bir şey sordun anlamadım ama alakası ne tatlım
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 3.645 11.508 27 Haziran 2021 Konu Sahibi jughead #3 Biri kuzeyde diğeri güneyde bacım birşey olmaz actir
J jughead Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2017 38 11 27 Haziran 2021 Konu Sahibi jughead #4 Unus .!.: bence tutar. Ne düşünüp böyle bir şey sordun anlamadım ama alakası ne tatlı Genişletmek için tıkla... Aslında pek çok kişi öyle söylüyor hormonlardan dolayı ve vücut ısısı arttığı için tam istenen renk tutmuyor diye emin olamadım o yüzden teşekkürler bu arada
Unus .!.: bence tutar. Ne düşünüp böyle bir şey sordun anlamadım ama alakası ne tatlı Genişletmek için tıkla... Aslında pek çok kişi öyle söylüyor hormonlardan dolayı ve vücut ısısı arttığı için tam istenen renk tutmuyor diye emin olamadım o yüzden teşekkürler bu arada