- 12 Ağustos 2021
- 92
- 64
- 29
-
- Konu Sahibi Candycandyyy
Merhaba yaşadığınız deneyime dayanarak size danışmak istedim 1 buçuk aydır bebek çalışmalarına başladık ultrason ve alttan muayenelerde herhangi. Bi sorunum olmadığı yumurtalarımın iyi durumda oldugu söylendi bi muyanede doktor yumurtamın çok güzel geliştiğini söyledi ve ertesi gün adet oldum daha sonraki ay ovulayon testi alıp yumurtlama günümü öğrenmeye çalıştım ama pozitif göremedim bu durumda ultrasonda yumurta gelişimi gördükten sonra adet olduğum için ben de adetken yumurtluyor olabilir miyim adetlerim düzenlidir 30-31 gün süreyle olurumMerhaba ben tesadüfen adet bittigi gün ilişkiye girince hamile kaldım ve adet döneminde yumrutladığımı farkettim. O hamileliğim eptopik gebelik ile sonuçlandı.8 ay sonra baktık yumurtlama periodu ile yine kalamıyorum eşimin adette deneyelim bence sen ozaman yumırtluyorsun ısrarı ile adetin bitmesine 1 gün kala yaptık adetim 4 gün sürüyordu 3. Gün yatık ve hamile kaldım şimdi 2 aylık allahım nasip ederse kucagıma alıcam şimdilik bir problemimiz yok. 4 senelik evliyim doktorlar sorun yok dediler ne sende ne eşinde ama hiç demediler adet dönemindede yumurtyAn var deneyin diye. Araştırdım çok insan varmış. Adet döneminde yurmurtlayan. Şimdi sorun yok olur denmiş kişilere anlatıyorum hep belki onlarda adet döneminde yumurtluyordur diye. Rabbim herkeze nasip etsin saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar
Adetliyken de rahimden atılmamış yumurta olma ihtimali oluyormuş yani yumurta kalabiliyormuş adetliyken de hamile kalınıyor az bir ihtimalde olsa benm başıma geldi çünkü. Ayrıca adetin bitmeye yakın oldugu günde yumurtlama olabiliyormuş. Sana ilişkiden hemen sonra 1 saat yatmanı öneririm hatta bacaklarını duvara yasla yarım saat öyle bekle belinin altına yastık koy. Hayırlısını diliyorum sizin içinMerhaba yaşadığınız deneyime dayanarak size danışmak istedim 1 buçuk aydır bebek çalışmalarına başladık ultrason ve alttan muayenelerde herhangi. Bi sorunum olmadığı yumurtalarımın iyi durumda oldugu söylendi bi muyanede doktor yumurtamın çok güzel geliştiğini söyledi ve ertesi gün adet oldum daha sonraki ay ovulayon testi alıp yumurtlama günümü öğrenmeye çalıştım ama pozitif göremedim bu durumda ultrasonda yumurta gelişimi gördükten sonra adet olduğum için ben de adetken yumurtluyor olabilir miyim adetlerim düzenlidir 30-31 gün süreyle olurum
Yanıtladığınız tavsiye verdiğiniz için teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziAdetliyken de rahimden atılmamış yumurta olma ihtimali oluyormuş yani yumurta kalabiliyormuş adetliyken de hamile kalınıyor az bir ihtimalde olsa benm başıma geldi çünkü. Ayrıca adetin bitmeye yakın oldugu günde yumurtlama olabiliyormuş. Sana ilişkiden hemen sonra 1 saat yatmanı öneririm hatta bacaklarını duvara yasla yarım saat öyle bekle belinin altına yastık koy. Hayırlısını diliyorum sizin için
Rica ederimYanıtladığınız tavsiye verdiğiniz için teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Şans gibi görmeyelim de kader mi desek bilemedim hazır değildim o dönem gebeliğeSenin kisi de nasıl bir şans.. 10 yıl bekledim bileydim bende denedim şansımı
Şans gibi görmeyelim de kader mi desek bilemedim hazır değildim o dönem gebeliğe
Doğum yapamadım 3 sene önceki olay bu hazır değildim alkol sigara çok aşırı tuketiyordumRabbim verecekse ona mani olacak olan yoktur.. Bebiş nasıl kaç yaşında şimdi
Anladım canım.. Özür dilerimDoğum yapamadım 3 sene önceki olay bu hazır değildim alkol sigara çok aşırı tuketiyordum
Sorun değil canm 3 sene geçti neticede. Şimdi doğacak olan çocuğumuza bakacaz inşallahAnladım canım.. Özür dilerim
Çok sevindim senin adınaSorun değil canm 3 sene geçti neticede. Şimdi doğacak olan çocuğumuza bakacaz inşallah