Adetlıyken et parcası duşmesı

Mh5734

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
54
12
Bn 4senelık evlıyım şu 4.5 aydr adet oldugum da sureklı et parcası dusuyo nolmlde sancm olmuyo ama o parça dusdukce sancım oluyo acaba neden olur 3 gndr hastayım bugun 4 gunum ama İlk günlere gre daha buyuk parcalr duşuyo acaba bılgısı olan vrmı yada bnm gıbı bu durumu yaşayan

Bn 4senelık evlıyım şu 4.5 aydr adet oldugum da sureklı et parcası dusuyo nolmlde sancm olmuyo ama o parça dusdukce sancım oluyo acaba neden olur 3 gndr hastayım bugun 4 gunum ama İlk günlere gre daha buyuk parcalr duşuyo acaba bılgısı olan vrmı yada bnm gıbı bu durumu yaşayan
Test yapıyormusun hiç

enmetrium diye bir tabaka varmış rahimde onla ilgili olabilirmiş

Yok yapmadım test bıde adet gunum vrdı adet gunumdn erkn oldum hasta 4 gn fln

Rahim duvarı kalınlaşıyor ve adet olduğunda dökülüp atılıyor .. bence onla alakalı bazen bende de olur ve soğan suyu iç tavsiyem .. temizler rahmini netice de

Rahim duvarı kalınlaşıyor ve adet olduğunda dökülüp atılıyor .. bence onla alakalı bazen bende de olur ve soğan suyu iç tavsiyem .. temizler rahmini netice de
Ben daha once evet yasadm rahimde kalınlaşma oldu ama byle olmamıştı saol denıcm sogan suyunu

Bn 4 senelik evlıyım çocugum olmuyo tedavı grdm aşılama fıln oldum benm adetm hep duzenlıydı byle seyler hıc yasamazdm gunu gunune yada byle pırtı veya et parcası gıbı syler hiç olmamıştı tedavı oldum ondn snra başladı ama kaç aydrda tedavı olmuyorum çocuk için

X