- 25 Mart 2007
- 258
- 2
Selam arkadaşlar, Belki hatırlarsınız, haziranda micro yapılmıştı olmadı.. 14 haziran transfer tarihi, 26 haziran test günü bhcg 4.35 çıkmıştı.. Biz de olmadı diye ağlayıp sızladıktan sonra, neden olmadı diye araştırmaya başladık.. Bu arada bir sürü kan testi yapıldı ve doktorum bunlarla birlikte bir daha bhcg istedi. Ben de 1 temmuzda ancak verebildim bu kanları.. Bu arada 30 haziranda adet olmuştum zaten ve her zaman olduğu gibiydi hatta biraz daha yoğun oldu 3 gün sürdü...
bhcg 98.5 çıktı.. Ben tabii tiroidlere falan kilitlenince bunu hiç kala almamıştım ama sonucu görünce şok oldum.. Hemen doktoru aradım pazartesi tekrarlayalım testi dedi.. Ben dayanamayıp bugün tekrar yaptırdım 7.6 çıktı.. Hiç bir anlam veremedim bu işe..Doktorum şuan yurtdışına çıktı, salı günü ancak görüşeceğim.. Kafam çok karıştı.. Lütfen bilgisi olan veya bu şekilde bir durum yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. kafamçokkarıştı
bhcg 98.5 çıktı.. Ben tabii tiroidlere falan kilitlenince bunu hiç kala almamıştım ama sonucu görünce şok oldum.. Hemen doktoru aradım pazartesi tekrarlayalım testi dedi.. Ben dayanamayıp bugün tekrar yaptırdım 7.6 çıktı.. Hiç bir anlam veremedim bu işe..Doktorum şuan yurtdışına çıktı, salı günü ancak görüşeceğim.. Kafam çok karıştı.. Lütfen bilgisi olan veya bu şekilde bir durum yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. kafamçokkarıştı