Adetliyken Amh değeri düşer mi?

huzurarayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
195
-16
48
34
Merhabalar. Ben Ağustos ayında adet gecikmesi nedeniyle hastaneye gitmiştim. Doktor ultrosonla bakıp Pko demişti. Daha sonra 2 tane daha doktora gittim. Hepsi aynı şeyi söyledi. Dün adetken başka bir doktora gittim ve doktor senin pko yok dedi. İşin garibi test sonuçlarımda da pko gözükmüyor aksine amh 0,91e düşmüş. Yumurta rezervin daha fazla düşerse erken menopoz olur dedi. Adetken amh değeri düşük çıkmış olabilir mi. Ya da 2 ay soğan suyu kullandım pkoyu yok etmiş olabilir mi

Canim amh degeri nettir degismez adetli adet disi farketmez. Pko icin bisey diyemem fakat bazi doktorlar yanlis teshis koyabilir banada ilk gittigim pko var dedi sonraki doktorlar hayir cikolata kistin var dedi gercektende cikolataymis

Canim amh degeri nettir degismez adetli adet disi farketmez. Pko icin bisey diyemem fakat bazi doktorlar yanlis teshis koyabilir banada ilk gittigim pko var dedi sonraki doktorlar hayir cikolata kistin var dedi gercektende cikolataymis
Canım 3 tane doktor var dedi test sonuçlarım da onu gösteriyordu. Hatta hormon bozukluğu vardı hap falan kullandım Ocakta gittiğimde test sonuçlarım normale yakındı. Bu test sonuçlarım da hormonlar falan normal çıktı ama yumurta rezervim aşırı düşmüş. İki durum arasında öyle bir uçurum var ki kafam allak bullak oldu. Yumurta rezervi nasıl düşer ki bilgin var mı

Birden rezerv dusmesi oluyor mu hic bilmiyorum. Tüp bebekte Uzman bi profa gitme sansin var mi

8 ay önce evlendim 7 ay önce de 8 haftalık bebeğin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ondan iki buçuk ay sonra adet görmedim nerdeyse beş aldır tü denemelerimize rağmen bi türlü gebe kalamıyorum. Aklıma takılan gebe kalmadan önce her ay düzenli olarak adetten birkaç gün sonra uzayan şeffaf akıntıyı yani yumurtlamanın olduğu akıntıyı kürtajdan sonra görmüyorum artık acaba tüplerde ya da rahimde herhangi bi sıkıntı mı oluştu o yüzden mi görmüyorum. Yaşım 38 ama 0.98 fsh 11.50 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…