adetli iken muayene hem de ilk defa yardım edin

bst85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
4
0
36
Ankara
arkadaşlar merhabalar bende geçenlerde kist çıktı ama muayene etmeden bişey diyemem dedi doktor ve adetli oldugunda gel dedi ben de adet oldum ve yarın nasip olursa gidecem ama ilk defa alttan muane olacam nasıl olacak yardım edin çok korkuyorum ve çok utanıyoruum. bide hasta hasta offfff ne yapacam ben....

bu ay bende adetliyken alttan baktı doktorum. ama ben adetliyim dedim "olsun fıstıkım" dedi :52: doktorum rahattı bende hiç kasılmadım çok rahattım. kendini rahat bırak kan falan oluyo etraf ama önemli değil o kadar.

NOT:doktorum bayan :27:

arkadaşlar benimde gitmem lazım ama korkudan hep erteliyorum nasıl olacak diye zaten kendimi kötü hissediyorum adetliyken bide muayene nasıl olur ki....

bende regl iken gittim ama alttan bakmadı ultrason ile baktı...
regl in 3. günü sabah aç karnıma gelmemi söyledi..ultrason ile baktıktan sonra kan hormon v.s. tahlillerimde o zaman bakıldı

alla alal :) ben doktorum karından bakmıştı ama ozaman bekardım :)

:))
valla bilmiyorum canım ultrason ile baktı..
zaten alttan dese baktırmazdım rahat edemezdim o halde

bende kızıma hamile kalmak için tedavi görürken doktorum adetin 3 günü gel demişti normal karından usgyle bakmıştı

bende adetliyken gidiyorum hep spekulumla ve usg ile bakıyor her ikiside alttan oluyor zaten en iyi cevabı o zaman verirmiş adetliyken gereken herşeyi öğrenmiş oluyorlar.

aynen bende ablamla adet problemimiz yüzünden 14 16 lı yaşlarda bakireyken alttan muayene olduk yani birşey sokarak bakmıyorlar ama 2 dudağı kaldırıp içeriye bakıyorlar çok utanc verici bi his ama alıştım artık.
birde ablama rahim küçüklüğü teşhisi tam konulabilmesi için usg probunu makatına sokarak bakmışlardı.

Arkadaşlar bende gidecem adetli günüme denk geliyor bakarmi acaba çocuk olmadığı için gideceğim yardım edin lütfen korkuyorum

Back