Adetli iken cinsel ilişki bakirelik ??

Mooss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
8
1
6
Bilecik
Merhaba öncelikle adetim bitmiş gibiydi çok az 1 2 damla kan geliyordu. Ve sevgilimle ilişkiye girdik. Aslında tam ilişki değil . Çünkü sadece bir kısmını girdirdi ucu sadece ve ben bakireydim. Bu sırada ilişkiden önce adet şeklinde hiç kanama olmamıştı sonradan bir iki 3 damla kan geldi ve cok canım yandı birleşme olmadı tam anlamıyla sadece ucunun girdiğini biliyorum. Şimdi o gelen kan adet kanımiydi yoksa kızlik zarı nin kanımiydi anlayamadım. Ve sadece ilişki esnasında acı hissettim bu neden oldu sanki vajinama bir duvar vardı ve engelliyor daha çok içeri girmesini yardım edin lütfen vajinismus gibi bir şey vardı acaba o olabilirmi. Kendimi sıkıyorum ve itiyorum onu geriye doğru çünkü çok canım yanıyor. Bu konu hakkında bilgi verirseniz,

Son düzenleme:
Biz sadece yazdığın yazıyı okuyarak bekaretin gitti ya da gitmedi diyemeyiz ki. Çok kafanı kurcalıyorsa jinekoloğa gidip baktırabilirsin. Bizden nasıl bir yardım istediğini anlamadım.

Biz sadece yazdığın yazıyı okuyarak bekaretin gitti ya da gitmedi diyemeyiz ki. Çok kafanı kurcalıyorsa jinekoloğa gidip baktırabilirsin. Bizden nasıl bir yardım istediğini anlamadım.
İlişki sırasında çok acı çektim tam bir birleşme olmadı. Daha Açık şekilde yani giremedi. Sanki bir duvar vardı ve orada kaldı engel oldu 4 kere denedik aynı şey hala o konuda yardım iatiyorum

İlişki sırasında çok acı çektim tam bir birleşme olmadı. Daha Açık şekilde yani giremedi. Sanki bir duvar vardı ve orada kaldı engel oldu 4 kere denedik aynı şey hala o konuda yardım iatiyorum
Vajinismus olabilir mi diye düşündüm, ama daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadığım için yorum yapmam doğru olmaz.

gelen kana sorsaydın..

-kımlerdensın hemşerim???

Bi arakadasimda ayni durumdaydı doktor orası liflerden olusuyo o yüzden bir kısmı zedelenmiş falan dedi onunda çok agrimisti . Bence girmemesi iyi olmuş sonu pişmanlık olmasın dikkat edin .

Bi arakadasimda ayni durumdaydı doktor orası liflerden olusuyo o yüzden bir kısmı zedelenmiş falan dedi onunda çok agrimisti . Bence girmemesi iyi olmuş sonu pişmanlık olmasın dikkat edin .
Evlenicez 1 hafta sonra. İlk Gece bunlarla uğraşmamak için yaptık ama olmadı bile ya

Kızlik zarini bi araştırın çok çeşitli şeyler duyuyorum esnek falan diye benimde aklım ermiyo bu konuya ama bence 1 hafta kala bi doktora görünün

çok cahilce bir yorum yapacağım ama belki faydası olur
kanın rengi açık pembeyse ya da pembeye yakınsa bekaret kanaması olabilir.
kahverengi gibiyse ya da koyu kansa; regl kanı gibi. o adet kanamasıdır.

kanın rengi koyu da olabilir oradan anlaşılmaz
benim baya baya kırmızı kanamıştı
neyse ama problem değil ilk zamanları böyle olabilir
daha vakit de varmış
zamanla alışırsın hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…