• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetli iken cinsel ilişki bakirelik ??

Mooss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
8
1
6
Bilecik
Merhaba öncelikle adetim bitmiş gibiydi çok az 1 2 damla kan geliyordu. Ve sevgilimle ilişkiye girdik. Aslında tam ilişki değil . Çünkü sadece bir kısmını girdirdi ucu sadece ve ben bakireydim. Bu sırada ilişkiden önce adet şeklinde hiç kanama olmamıştı sonradan bir iki 3 damla kan geldi ve cok canım yandı birleşme olmadı tam anlamıyla sadece ucunun girdiğini biliyorum. Şimdi o gelen kan adet kanımiydi yoksa kızlik zarı nin kanımiydi anlayamadım. Ve sadece ilişki esnasında acı hissettim bu neden oldu sanki vajinama bir duvar vardı ve engelliyor daha çok içeri girmesini yardım edin lutfen

Merhaba öncelikle adetim bitmiş gibiydi çok az 1 2 damla kan geliyordu. Ve sevgilimle ilişkiye girdik. Aslında tam ilişki değil . Çünkü sadece bir kısmını girdirdi ucu sadece ve ben bakireydim. Bu sırada ilişkiden önce adet şeklinde hiç kanama olmamıştı sonradan bir iki 3 damla kan geldi ve cok canım yandı birleşme olmadı tam anlamıyla sadece ucunun girdiğini biliyorum. Şimdi o gelen kan adet kanımiydi yoksa kızlik zarı nin kanımiydi anlayamadım. Ve sadece ilişki esnasında acı hissettim bu neden oldu sanki vajinama bir duvar vardı ve engelliyor daha çok içeri girmesini yardım edin lutfen
valla ahiret sorusu gibi bişey
düşün dur bakalım

bu sorunun net cevabını bir jinekoloğa giderek öğrenebilirsin. Ama büyük ihtimalle kızlığın bozulmuştur, kızlık zarı kişiden kişiye değişebilir bazıları çok önde veya geride olabilirken bazıları esnek olabiliyor... sen en iyisi bi doktora gözük :)

Sadece ucu girdi diyorsunuz, acı hissetmeniz için o kadarı da yeterli zaten.. Büyük ihtimal adet kanıdır.. Yani Umarım öyledir..

Bir numune gönder bakalım olmaz böyle uzaktan uzaktan.. alıcılarına Sinyalmi gönderekte bilek ne kanı olduğunu alemsin..

Back