Adetli iken banyo yapmak yardımm !

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Merhaba hanımlar
Adetli iken banyo yapmak adetimizi etkiler mi ? Kanamayı azaltıp önler mi ? Bilgisi olan varsa bu konuda yazabilir mi ?
Tşk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet etkiliyor. belki de bünyeye göre değişiyor. ben ne zaman adetliyken duş alsam adetim azalıyor

Merhaba hanımlar
Adetli iken banyo yapmak adetimizi etkiler mi ? Kanamayı azaltıp önler mi ? Bilgisi olan varsa bu konuda yazabilir mi ?
Tşk

Bende bir etkisi olmuyor hatta adetliyken yapmak lazım ki vücut rahatlasın var olan bir koku olmasın. Ben rahatlıyorum açıkçası hele de yazları hergün hergün yaparım..

Son düzenleme:
Bende bir etkisi olmuyor hatta adetliyken yapmak lazım ki vücut rahatlasın var olan bir koku olmasın. Ben rahatlıyorum açıkçası hele de yazları hergün hergün yaparım..

Aynen yazın hergün şart ama regl iken baktım azalma oluyor 2.3.4. Günleri yaptım suan kesilir gibi bir duurum söz konusu

Aynen yazın hergün şart ama regl iken baktım azalma oluyor 2.3.4. Günleri yaptım suan kesilir gibi bir duurum söz konusu

Demek değişiyor bünyeden bünyeye..

Merhaba hanımlar
Tşk
ilk gün banyo yapılmaz diye biliyorum. çünkü çok ağrı yaparmış ama ben dayanamıyorum. adetliyken her gün duş alıyorum.

Son düzenleme:
Bende adet oldugumda inanilmaz agrim oluyor mecbur dus aliyorum sicak iyi gelir diye.
Bazen derler ki su daha cok adet olmani saglar ama ben 6 gun oluyorum toplasan 2 gunu yogun sonra kesiliyor yavas yavas.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bende ilk günün agrısnı cekip banyo yapnca rahatlıyorum ve o gün yogun oluyor ama 3 den sonra banyo yapnca azalma oldgnu farkettim

Bende ilk günün agrısnı cekip banyo yapnca rahatlıyorum ve o gün yogun oluyor ama 3 den sonra banyo yapnca azalma oldgnu farkettim

Bende doktora gidicem diyordum cok az oluyorum diye soru var sandim dustan azaliyormus herhalde

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

kişiden kişiye degişiyor bu durum .Ben ilk iki gun mecbur kalmadikca girmiyorum , banyo yaptiktan sonra kesiliyor

canım bu konuda konuşmam lazım seninle ama özele yazamıyorum mail versem yazarmısn ordan ..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bu konuda konuşmam lazım seninle ama özele yazamıyorum mail versem yazarmısn ordan ..

Hangi konuda kaç kişiyle konusmaniz lazimmis bir de bunu açıklasaniz? Neyse git işine insanoğlu akillandigin vakit Allahina şükür et...

Canim adetliyken banyo yapmanin hic bir zarari yok hatta faydasi var. Ama suyun sicakligina gore degisiyo bu durum, eger soguk suyla dus alirsan adetin kesilir sicakla dus alirsan daha cok gelir. Sen bu duruma gore ayarla suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…