Merhaba hanımlar
Adetli iken banyo yapmak adetimizi etkiler mi ? Kanamayı azaltıp önler mi ? Bilgisi olan varsa bu konuda yazabilir mi ?
Tşk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bir etkisi olmuyor hatta adetliyken yapmak lazım ki vücut rahatlasın var olan bir koku olmasın. Ben rahatlıyorum açıkçası hele de yazları hergün hergün yaparım..
Aynen yazın hergün şart ama regl iken baktım azalma oluyor 2.3.4. Günleri yaptım suan kesilir gibi bir duurum söz konusu
ilk gün banyo yapılmaz diye biliyorum. çünkü çok ağrı yaparmış ama ben dayanamıyorum. adetliyken her gün duş alıyorum.Merhaba hanımlar
Adetli iken banyo yapmak adetimizi etkiler mi ? Kanamayı azaltıp önler mi ? Bilgisi olan varsa bu konuda yazabilir mi ?
Tşk
Bende adet oldugumda inanilmaz agrim oluyor mecbur dus aliyorum sicak iyi gelir diye.
Bazen derler ki su daha cok adet olmani saglar ama ben 6 gun oluyorum toplasan 2 gunu yogun sonra kesiliyor yavas yavas.
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Bende ilk günün agrısnı cekip banyo yapnca rahatlıyorum ve o gün yogun oluyor ama 3 den sonra banyo yapnca azalma oldgnu farkettim
Bende bir etkisi olmuyor hatta adetliyken yapmak lazım ki vücut rahatlasın var olan bir koku olmasın. Ben rahatlıyorum açıkçası hele de yazları hergün hergün yaparım..
canım bu konuda konuşmam lazım seninle ama özele yazamıyorum mail versem yazarmısn ordan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?