Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetlerim düzenli ama cok az oluyo az oldugum içinde akneler cıkmaya başlıyo tek tük.. reglimi artrmak için napabilirm.kist filan yok doktora gitiiim..düzenli sorun az olması..ve cildime yansıması....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
adetlerim düzenli ama cok az oluyo az oldugum içinde akneler cıkmaya başlıyo tek tük.. reglimi artrmak için napabilirm.kist filan yok doktora gitiiim..düzenli sorun az olması..ve cildime yansıması....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
günaydın canım. konuyu tesadüfen gördüm. aynı sorun bende de var. kasımda aşılamam olduğu ay 2 tane kistim oldu. soğan kürü + d.k. hapı sayesinde gittiler çok şükür. ama o ay devamlı kananam oldu doğru dürüst 1 hafta temiz ya gezdim ya gezmedim. onu takip eden ay 2gün geldi adetim (normalde 4tam 2 az toplamda 5 veya6 gün sürerdi ve aşırı düzenlidir) ben dedim çok kanamam oldu ondandır önemsemedim. sonraki ay yine aynı 2gün sonrasında bişey yok. böyle 3ay sürdü.sonra geçen ay adetimin2.günü dr gittim. onada söyledim niçi böyle diye.. kan ve idrar testi yaptı. erken menapozdan şüphelendi(yaşım 30). çok şükür testler temiz çıktı.. ama dr nedenini açıklayamadı tam olarak. stres mitres bişeyler karıştırdı.. .. şimdi bugün adetimin 3. günü bakalım bu ay bi değişiklik olacakmı. biraz uzun yazdım galiba.. benim hikayem böyle sana da erken menopozdan şüphelenip test yaptımı dr. biliyosun 18 yaşında bile erken menopaza girenlerin sayısı hiç az değil... bu arada benim yüzümde değilde saçlarımın içinde ve sırtımda sivilcelenme oldu.