• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetlerim düzensiz

handec.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
558
41
118
33
Sakarya
merhaba arkadaşlar acil bir şekilde yardımlarınıza ihtiyacım var .. artık doktorlara da güvenemiyorum :/ 2-3 aydır adetim de bir düzensizliktir gidiyor .. Bir 30-35 günde bir adet oluyorum bir 10 gün arayla :/ hangisi için doktora gitsem gayet sağlıklısın burdan bakınca her şey normal gözüküyor diyorlar .. Peki nedir bu durumun sebebi ? Yaşayan bilen var mıdır aranız da ?

canım mrb bence sorun yaşadığın sıkıntılar yadahava değişiklikleri bence bir süre daha bişeyleri oluruna bırakarak yaşamaya gayret et bu konuyu kendine ne kadar strese sokarsan o kadar daha çok düzensizliğin olur bence biraz daha sabır çünkü bişeyin üstüne düştükçe dahada içinden çıkılmaz bir hal alıyo birde böle dene bakalım

kan seviyemde çok düşük bu şekilde adet oldukça daha da halsizlik yaratıyor .. Evet hava değişikliği yada strese bağlıda olabilir ama yinede endişelenmemek elde değil ..bu cuma doktora gideceğim bakalım ne dicekler

merhaba arkadaşlar acil bir şekilde yardımlarınıza ihtiyacım var .. artık doktorlara da güvenemiyorum :/ 2-3 aydır adetim de bir düzensizliktir gidiyor .. Bir 30-35 günde bir adet oluyorum bir 10 gün arayla :/ hangisi için doktora gitsem gayet sağlıklısın burdan bakınca her şey normal gözüküyor diyorlar .. Peki nedir bu durumun sebebi ? Yaşayan bilen var mıdır aranız da ?

arkadaşımda da olmuştu bu tür şeyler ama onun tiroiti vardı sende de varmı baktırdınmı

Back