• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetlerim düzensiz mi ?

semus06

Özletme bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.463
1.146
198
32
Merhaba arkadaşlar 15 aylik evliyim ilk günden beridirde bebiş istiyoruz.evlenmeden önce 28-30 arasında adet leri düzenli bir şekilde dewam ediyordu ama evlendikten sonra özellikle son 7-8 aydır 33 günde 35 günde 30 günde yani tam gününü hesaplayamiyorum bu duzensizlikten sayılır mi doktora gitmelimiyim sizce ?

Kuzucum normal bu. Takılcak bir dert değil bence ama için rahat etmiyorsa git yani. Hava almış olursun bence. Kendini üzme hadi bakayım, başka şeylerle meşgul ol :)

Kuzucum normal bu. Takılcak bir dert değil bence ama için rahat etmiyorsa git yani. Hava almış olursun bence. Kendini üzme hadi bakayım, başka şeylerle meşgul ol :)
Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için sanırım bebek istediğim için stres yapıyorum o yüzden oluyor

0

Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim cvp yazdığınız icin
Bence bebek için stres yapma olumsuz etkileyebilir seni buradakilerin çoğu kafalarına takmadiklari zaman umursamadiklari zaman hamile kaldıklarını söylüyorlar bence sende çok takmamalisin Rabbim nasip ederse niye olmasın. Ama sağlık sorununuz varsa da muayene ve tedavi şart fakat hiçbirşey yoksa stres yapma bebegin doğru zamanı bekliyor

Bence bebek için stres yapma olumsuz etkileyebilir seni buradakilerin çoğu kafalarına takmadiklari zaman umursamadiklari zaman hamile kaldıklarını söylüyorlar bence sende çok takmamalisin Rabbim nasip ederse niye olmasın. Ama sağlık sorununuz varsa da muayene ve tedavi şart fakat hiçbirşey yoksa stres yapma bebegin doğru zamanı bekliyor
Evet doktor da öyle söyledi bi sağlık sorunumuz yok allaha çok şükür zamanı var demekki hayirlisiysa gelse artik

bebisiniz nazlaniyor anlaşılan sağlığıyla gelsinde canm akışına bırak.. Ne güzel sorununuzda yokmuş dua et bol bol
Evet baya bi Nazlı olacak :)) olsun da Nazlı olsun ediyorum inşallah tüm isteyenlerin olur hayirlisiyla moral verdin canım teşekkür ederim

Evet baya bi Nazlı olacak :)) olsun da Nazlı olsun ediyorum inşallah tüm isteyenlerin olur hayirlisiyla moral verdin canım teşekkür ederim
Ne demek canm hep mutlu ol inşallah

Back