adetleri düzensiz olanlar,hamile kaldığınızı nasıl anladınız..testlerde ne zaman belli oldu..
benim adetlerim pko den dolayı düzensiz,bazen her ay aynı tarihte oluyorum,çok stresli olduğum dönemlerde 60 güne kadar çıkan gecikmeler yaşıyorumve en son 25 şubatta adet oldum..bugün test yaptım fakat yine negatif....sizce kan testi yaptırmama gerek varmı,yoksa her zamanki gibi negatif mi????
çok üzücü bi durum cnm geçmiş olsun ama sevinebilceğin bişey war bak hamiş kalabiliyosun allahım tekrar nasip etsin inşallah
bende düzensiz adet görenlerdenim.3 ay adet olmadıgımı biliyorum.doktora gittim önce haplarla adet oluyordum.önce dogum kontrol hapı verdi.zaten evli oldugum için 2 yıl kullandım sonra bıraktım tekrar eskisi gibi adet olamadım.bi daha gittim doktora test yaptıhersey tertemiz hiç bişeyin yok dedi ve sasırdı neden adet olamıyorsun diye.3 aylık baska bir hap tedavisi uyguladıbu ay bitti hapım.bakalım ay sonuna noluyo.umarım adetim düzene girmiştir.bu arada bide cocuk çalışmalarına basladık.aslında cocuk istemiyorum ama bu düzensiz adetler beni korkutuyo.şimdi istemiyorum diye yapmazsam ilerde istediğimde olmaz diye korkuyorum.1 tane olsunda ondan sonra olmazsa olmasın diyorum. yaklasık 1 aydır korunmuyoruz.inşallah olurda bu sıkıntıdan kurtulurum.bu arada mide bulantım felan yok ama asırı derecede sık sık tuvalete gidiyorum.acaba diyorum kendi kendime ama test alıp yapmayada korkuyorum.off neden normal bi insan gibi değilimki yaa
gamzeli bendede düzensiz adet vardı 2 ayda bir normal kist çıkıyordu doktor bana 3 aylık cyclo prognova ilacı verdi daha sonra 45 günde adet oldum 2. ay 40 günde adet oldum daha sonra 40.günde yine adet olmayı beklerken hamile kaldım 40 günü 5 gün geçince idrar testi aldım ve silik çizgi belli oldu oluncada hemen kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı tabi adet düzensizliği oluncada geç döllenme oluyor ama inş.herkesin bebişi gibi bizimde bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olucak.bence hiç panik yapma adet günün gelince 1 hafta dikkatli ol ve bekle hemen test yap.bize bunu veren Allah. bu canı alcakta Allah tır.inş.hayırlı sağlık olan şeyleri görürüz. inş.sen ve anne olmak isteyen tüm hanımlara Rabbim en kısa zamanda kucaklarımıza bebelerimizi verir