adetleri düzensiz olanlar...

GAMZELXIX

UĞURBÖCEĞİM GEL ARTIK
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
615
3
adetleri düzensiz olanlar,hamile kaldığınızı nasıl anladınız..testlerde ne zaman belli oldu..
benim adetlerim pko den dolayı düzensiz,bazen her ay aynı tarihte oluyorum,çok stresli olduğum dönemlerde 60 güne kadar çıkan gecikmeler yaşıyorum :KK43: ve en son 25 şubatta adet oldum..bugün test yaptım fakat yine negatif....sizce kan testi yaptırmama gerek varmı,yoksa her zamanki gibi negatif mi????

canım günün bayağı geçmiş nerdeyse 40 gün olmuş dimi.. sanırım olsa çıkardı.. bence bi 10 gün daha bekle

60 gün bile geciktiğine göre buda öyle bir gecikme olabilir. hemen hemen 10 günlük bir gecikme var. hamile olsaydın hem test pozitif çıkardı hemde hamilelik belirtileri başlardı. pko için Dr. un ilaç vermedimi. kist için tedavi olursan düzene girer birde stres yapma.a.s.

düzenli olarak kullandığım sadece glukofen var.onun haricinde başka bir ilaç vermedi..bir kaç gündür kasıklarıma giren sancılar var ,ve sık gelen halsizlik....bunlar gerçekten gebelik belirtilermi,yoksa psikolojik mi bilemiyorum

malesef pko bende de war benimde gecikmelerm çok oluyo.ben günüm böyle uzun süre geçince hemen dr uma gidiyorum bence sende devamlı muayene ol tedavini aksatma.o belrtilere de fazla takılma çünkü sonunda hayal kırıklığı olabiliyo. ama sen yine de kan testi yaptır cnm bizim düzensizlikler olduğu için yumurtlama günlerimizide düzensiz geç döllenme olabilir belkide her ihtimali değerlendirmek lazım inşallah en yakın zamanda bebişini kucana alırsına.s.

adetleri düzensiz olanlar,hamile kaldığınızı nasıl anladınız..testlerde ne zaman belli oldu..
benim adetlerim pko den dolayı düzensiz,bazen her ay aynı tarihte oluyorum,çok stresli olduğum dönemlerde 60 güne kadar çıkan gecikmeler yaşıyorum :KK43: ve en son 25 şubatta adet oldum..bugün test yaptım fakat yine negatif....sizce kan testi yaptırmama gerek varmı,yoksa her zamanki gibi negatif mi????

Cnm yaa aynı tarihte olmuşuz bende hala olmadım testte aynı şekilde negatif:KK43:(( Ne olacak bzm bu halimiz yaaa:enbuyukkk:

canım bir kan testi yaptır istersen eğer hamile değilsen belki bunun stresinden de etkileniyor olabilirsin ve düzenli adet görmen için doktorun herhangi bir ilaç vermedi mi bence önce adetlerin düzene girsin bebek de olur bir an önce inş,ihmal etme kendini a.s.

bu sabah doktorumu aradım ama çok gamsız davrandı...stres yapma,birkaç gün daha bekle ve testi tekrarla..eğer olmazsa haftaya gel dedi......

bu arada geçtiğimiz kasım ayında düşük yaptım..hamile olduğumu bilmiyordum,test negatif çıkmıştı....ayağım burkuldu,merdivenlerden düştüm ve kanamam oldu..apar topar doktora gittik ve 5.5 haftalık hamile olduğumu ve bebeğimi kaybettiğimi aynı gün öğrendim... o yüzden en ufak bir gecikmede yada belirtide çok panikliyorum...

çok üzücü bi durum cnm geçmiş olsun ama sevinebilceğin bişey war bak hamiş kalabiliyosun allahım tekrar nasip etsin inşallah

düşük olayına çok üzüldüm canım görünmez kaza diye buna diyorlar heralde.bende martta düşük yaptım ama sağlık olsun diyorum .neyapalım her şerde de bir hayır varmış deyip kaderime razı geliyorum. canım inşallah tekrar hamile kalırsın .çift çizgiyi de paylaşmak nasip olur inşallah.:teselli:

bende düzensiz adet görenlerdenim.3 ay adet olmadıgımı biliyorum.doktora gittim önce haplarla adet oluyordum.önce dogum kontrol hapı verdi.zaten evli oldugum için 2 yıl kullandım sonra bıraktım tekrar eskisi gibi adet olamadım.bi daha gittim doktora test yaptıhersey tertemiz hiç bişeyin yok dedi ve sasırdı neden adet olamıyorsun diye.3 aylık baska bir hap tedavisi uyguladıbu ay bitti hapım.bakalım ay sonuna noluyo.umarım adetim düzene girmiştir.bu arada bide cocuk çalışmalarına basladık.aslında cocuk istemiyorum ama bu düzensiz adetler beni korkutuyo.şimdi istemiyorum diye yapmazsam ilerde istediğimde olmaz diye korkuyorum.1 tane olsunda ondan sonra olmazsa olmasın diyorum. yaklasık 1 aydır korunmuyoruz.inşallah olurda bu sıkıntıdan kurtulurum.bu arada mide bulantım felan yok ama asırı derecede sık sık tuvalete gidiyorum.acaba diyorum kendi kendime ama test alıp yapmayada korkuyorum.off neden normal bi insan gibi değilimki yaa :KK43:

bende düzensiz adet görenlerdenim.3 ay adet olmadıgımı biliyorum.doktora gittim önce haplarla adet oluyordum.önce dogum kontrol hapı verdi.zaten evli oldugum için 2 yıl kullandım sonra bıraktım tekrar eskisi gibi adet olamadım.bi daha gittim doktora test yaptıhersey tertemiz hiç bişeyin yok dedi ve sasırdı neden adet olamıyorsun diye.3 aylık baska bir hap tedavisi uyguladıbu ay bitti hapım.bakalım ay sonuna noluyo.umarım adetim düzene girmiştir.bu arada bide cocuk çalışmalarına basladık.aslında cocuk istemiyorum ama bu düzensiz adetler beni korkutuyo.şimdi istemiyorum diye yapmazsam ilerde istediğimde olmaz diye korkuyorum.1 tane olsunda ondan sonra olmazsa olmasın diyorum. yaklasık 1 aydır korunmuyoruz.inşallah olurda bu sıkıntıdan kurtulurum.bu arada mide bulantım felan yok ama asırı derecede sık sık tuvalete gidiyorum.acaba diyorum kendi kendime ama test alıp yapmayada korkuyorum.off neden normal bi insan gibi değilimki yaa :KK43:

inşallah hamilesindir canım..korkma,günün geçtiyse hemen test alıp yap...aklına kötü şeyler de getirme,Allah isteyen herkese anneliği tattırsın..

gamzeli bendede düzensiz adet vardı 2 ayda bir normal kist çıkıyordu doktor bana 3 aylık cyclo prognova ilacı verdi daha sonra 45 günde adet oldum 2. ay 40 günde adet oldum daha sonra 40.günde yine adet olmayı beklerken hamile kaldım 40 günü 5 gün geçince idrar testi aldım ve silik çizgi belli oldu oluncada hemen kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı tabi adet düzensizliği oluncada geç döllenme oluyor ama inş.herkesin bebişi gibi bizimde bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olucak.bence hiç panik yapma adet günün gelince 1 hafta dikkatli ol ve bekle hemen test yap.bize bunu veren Allah. bu canı alcakta Allah tır.inş.hayırlı sağlık olan şeyleri görürüz. inş.sen ve anne olmak isteyen tüm hanımlara Rabbim en kısa zamanda kucaklarımıza bebelerimizi verir

gamzeli bendede düzensiz adet vardı 2 ayda bir normal kist çıkıyordu doktor bana 3 aylık cyclo prognova ilacı verdi daha sonra 45 günde adet oldum 2. ay 40 günde adet oldum daha sonra 40.günde yine adet olmayı beklerken hamile kaldım 40 günü 5 gün geçince idrar testi aldım ve silik çizgi belli oldu oluncada hemen kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı tabi adet düzensizliği oluncada geç döllenme oluyor ama inş.herkesin bebişi gibi bizimde bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olucak.bence hiç panik yapma adet günün gelince 1 hafta dikkatli ol ve bekle hemen test yap.bize bunu veren Allah. bu canı alcakta Allah tır.inş.hayırlı sağlık olan şeyleri görürüz. inş.sen ve anne olmak isteyen tüm hanımlara Rabbim en kısa zamanda kucaklarımıza bebelerimizi verir

senin adına çook sevindim canım,,ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
bu arada ben hala adet olmadım...ara sıra gelen kasık ağrıları dışında hiçbir belirti de yok...tekrar test yapmaya da korkuyorum :KK43:

Gamzeli Mrb Cnm. Bende Kasim Ayinda Bi Dusuk Yasadim. Simdi Bebek Istiyoruz. Benimde Adet Dongum Cok Duzensiz. Bu Ay Ada Cayi Ictim Bol Bol. Bakalim Ise Yarayacakmi?

inşallah faydasını görürsün canım....aslında bende ada çayını denemek istiyorum...peki sen günde kaç fincan içiyorsun,aç mı tok mu?? bilgilendirirsen sevinirim ...

Cnm Ben Gunde 1 Bardak Iciyodum. Tok Karnina Ictim Ama Farketmez Galiba. Gunde 2 Bardaktan Fazlasini Onermiyolar. Yalniz Adetimin 3. Gunu Gibi Basliyosun Ama Yumurtlma Gunune Kadar Iciyosun. Bende Adetimin 13. Gunune Kadar Icip Biraktip. Bakalim Faydasini Gorecekmiyim. Adeti Duzenede Sokuyomuss.

canlarım ya bendede adet düzensizliği vardı 40 50günde bir oluyodum 2 ay olmadığım zamanlar oluyodu adet olacağını günü gününe bilen bayanlara öyle imrenirdimki niye bende adet olacağım günü bilmiyorum die üzülürdüm her gecikmemde gebelik testi yapardım sonu hüsran ama allahım büyük bebişim bana sürpriz yaptı hiçbir tedavi görmeden hergün ilişkiye girdik ve oldu hamişlerin duası kabul olurmuş sizin için dua edeceğim inşallah bebişlerimizi sağslim kucağımıza alırız.

X