adetleri düzenli olup yumurtası geç büyüyenler

turkuaztek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
28
7
43
adetlerim ilk günden itibaren düzenlidir bu ay yumurtlama takibi yaptırayım dedim 17.gün 12mm yumurtam oluşmuş bu durumda olanlar var mı

Valla doktora gittim ben doktor bana pko var dedi antibiyotik falan yazdi fitil verdi bunlari kullan dedi takibe falanda cagirmadi :/ simdi bide adet gunum 5 gun gecti ama test yaptim negatif. Benimde yumurtalarim tembelmis oyle soylemisti doktor ama baktirmadim ne kadar olduguna. Nasil baktiriyosunki canim :/

adetin bittikten sonra 10. gün bi dr a git yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum de. ben ovulasyon testi aldım hep negetif çıktı yumurtalamarım yeterli olgunluğa ulaşmıyormuş dr bu durum bu ayada özel olabilir bir sonrakiş ay tektat bakalım dedi

Anladimmm canim tamam o zaman . Daha adet olamadimki bitsin 6. Gun bugunn :)

Her ay duzenli yaptirin belki strese vs bagli 1 aylik öyle olmustur

Adeti duzenli olupta yumurtlamasi gec olanlar bu konu hakkinda banada bilgi verir misiniz? Ovulasyon testi aldim 10. Gunden 16. Gune kadar hep silik cift cizgi cikti hic koyulasmadi acaba yumurta mi yetersiz. Cevap bekliyorum lutfennn

Adeti duzenli olupta yumurtlamasi gec olanlar bu konu hakkinda banada bilgi verir misiniz? Ovulasyon testi aldim 10. Gunden 16. Gune kadar hep silik cift cizgi cikti hic koyulasmadi acaba yumurta mi yetersiz. Cevap bekliyorum lutfennn
Evet sanirim ancak bu 1 aya özgü bir sey de olanulir

Evet sanirim ancak bu 1 aya özgü bir sey de olanulir

2 ay once klomenle 14. Gunumde yumurta 18.5 mm oldu. O ay hamile kaldim ama 5. Haftada dusuk yasadim. Yani klomenle o kadar buyudu normalde hic buyumuyor ozaman.. en iyi baska bir doktora gidip sadece yumurta takibi yaptirmaliyim

2 ay once klomenle 14. Gunumde yumurta 18.5 mm oldu. O ay hamile kaldim ama 5. Haftada dusuk yasadim. Yani klomenle o kadar buyudu normalde hic buyumuyor ozaman.. en iyi baska bir doktora gidip sadece yumurta takibi yaptirmaliyim
Klomenle büyuduyse ve su anda da hic buyumuyorsa bir yumurta takibi şart gibime geldi benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…