- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar cok dertliyim
Ya buradaki doktor beni basindan savdi yada dogru bilemiyorum cok uzgunumm.
Kadin doguma gittim daha onceden de adetlerim cok sancili geciyordu ilac tavsiye etsin diye
Iceri girdim soyle bi süzdu senin hafif kilo sorunun var cilfinde yagli haliba hafifte tuy pronlemin var gel bide ultrasonda baklim ama kesin pko lusun dedi. Polikistik over yani. Bende nasil olur doktor bey adetlerim saati saatine bellidir o derece düzenli yani dedim uok yok dedi ultrason da bakti cok tipik pko dedi ama kan idrar tahlili fln yapmadi
Her ay kontrole geleceksin dedi dogru duzgun konustirmadi bile . Ozel hastane oldugu icin mi boylr
Adetleri cok duzgun olup vede kan hormon tahlili olmadan pko teshisi konulabilir mi
Kizlar cok dertliyim
Kadin doguma gittim daha onceden de adetlerim cok sancili geciyordu ilac tavsiye etsin diye
Iceri girdim soyle bi süzdu senin hafif kilo sorunun var cilfinde yagli haliba hafifte tuy pronlemin var gel bide ultrasonda baklim ama kesin pko lusun dedi. Polikistik over yani. Bende nasil olur doktor bey adetlerim saati saatine bellidir o derece düzenli yani dedim uok yok dedi ultrason da bakti cok tipik pko dedi ama kan idrar tahlili fln yapmadi
Her ay kontrole geleceksin dedi dogru duzgun konustirmadi bile . Ozel hastane oldugu icin mi boylr
Adetleri cok duzgun olup vede kan hormon tahlili olmadan pko teshisi konulabilir mi
Kizlar cok dertliyim
Bende doktorun ole bise yaptigini dusunuyorum canmBana bi doktor tutturdu pko var 3 kere gittim hepsinde baktı ve aynı şeyi söyledi sonra dikkatimi çekti bu adam gelene geçene pko teşhisi koymuş bu arada benim de adetimde şaşma yok neyse ben ağladım ettim başka bi doktora gittim alakası yok sen de pko yok dedi test sonucuna bakmadan demesi saçma hemen başka doktora görün
Verdi ama tahlil bile yok kibenimde adetim düzenli ve çok sancılı geçerdi.doktorum ultrasonla baktı ve hem pko hem çikolata kisti olduğunu söyledi.sana doktorun ilaç vermedimi?
Baska doktora gidicem canmpkonun zaten belirtileri tüylenme,sivilce vede adet düzensizliğidir ama sizde adet bozuklukları yok.internetten ben çok araştırıyorum pko hakkında çünkü kendimde kaç yılların pkolusuyum.sizin sorunlarınızı yaşayan bir çok yazı okumuştum zamanında.yani adetleri vakti vaktinde gelenlerde de pko sendromu yaşanabiliyor ama siz yinede endişe ediyorsanız başka doktorlara görünün.bu sendrom boş verilecek birşey değil.ilerisi için size sorunlar çıkara bilir.mutlaka kan tahlili yaptırmalısın.yine yeniden ultrasonlarda bakılmalı.yani 1 doktorla kalma derim.en az 2-3 doktora görün sonra tedaviye başla.geçmiş olsun
Bana bi doktor tutturdu pko var 3 kere gittim hepsinde baktı ve aynı şeyi söyledi sonra dikkatimi çekti bu adam gelene geçene pko teşhisi koymuş bu arada benim de adetimde şaşma yok neyse ben ağladım ettim başka bi doktora gittim alakası yok sen de pko yok dedi test sonucuna bakmadan demesi saçma hemen başka doktora görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?