adetle ilgili

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
kızlar adet oldum ama çok az olmaya başladım.yumurta kist var.aralık ve ocak aylarında tam 5'inde oldum bu ay 2'de oldum az geldi bayağı normalda adet olunca normal düzeyde olurdum.ilk günkü kanamamda koyu geldi şimdi renk olarak normale döndü ama az geliyor.birde ilk gün hafif başağrısı ve mide bulantısı vardı adet olunca geçtimafoldumben

kisten dir belkide az olman... bir uzmana gözüksene...

bende 3 gündür olmuyorum :mymeka: regl şimdi takıldı kafama....

canım bende senin gibi olmaya başladım 1 ayda 2 kere oldum mesela ve azcık 3 günlük kanama bugün dr a gittim maalesef hormon tahlillerim kötü usg de çekilcek büyük bi ihtimal bende de kist çıkacak sana tavsiyem soğan kürü işin kötüsü ben birde bebek sahibi olmak istiyorum ama bu gidişle imkansız gibi görünüyor.

canım ben 1 ayda 2 defa olmadım bu ayın 2 de oldum az oldum.sositososito seninki daha zor gibi

ben 1 ayda 2 kere oldum ama ikisinin süresi 24 gün aslında hep 28 günde bir oluyorum ilk defa böyle oldum bi ocağın 2sinde oldum birde ocağın 26 sında ama sanırım senede bir iki kez böyle sekme yapması normalmiş doktoruma sordum o kadarı sorun değil dedi ayrıca kanın azlığınıda sordum zaten günlük 1 çay kaşığı bile normal dedi eğer aşırı olursa şüphelenmek gerekirmiş ben günde 1 pet değiştirecek kadar oluyorum eğer sende öyleysen problem yok tatlım.

bu defa öyle oldum1 pet değişecek kadar. canım sanada geçmiş olsun içm biraz rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…