Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de leke oluuo herhangi bir islem gexirmis miydiniz?ben leke halinde adet oluyorum doktora gitmeme gerek var mı beş gün falan sürüyor adetim.
ne gibi işlemBende de leke oluuo herhangi bir islem gexirmis miydiniz?
Leep ya da dondurma tarzine gibi işlem
yok ben bekarımLeep ya da dondurma tarzi
yok iki üç aydır böyleHep mi böyle rainnyy.. hep böyleyse hemen git normal değil yasında genç
Polip fln olabiliryok iki üç aydır böyle
Olsun git.. sakın ihmal etme.. maddi durumun nasıl ?özele gidebilir misin? Mümkünse adetinin 2-3. Günü git hormonlarına da bakarlaryok iki üç aydır böyle
ay ne diyorsun Allah koruusn tümor diyor internettePolip fln olabilir
evet canım kesinlikle erteleme.... bende de vardı kaç tane doktora gittim normal dedi. sonra başka doktora gittim östrojen düşüklüğünden kaynaklıymış. bu durum gebeliğe de engelmiş. bebek tutunamaz dedi. şimdi tedavi görüyorum.ben leke halinde adet oluyorum doktora gitmeme gerek var mı beş gün falan sürüyor adetim.
özele gidememde devlete giderim randevu alıyım hemen polip demiş arkadaş tümor diyor internette olabilir mi öyle birşeyOlsun git.. sakın ihmal etme.. maddi durumun nasıl ?özele gidebilir misin? Mümkünse adetinin 2-3. Günü git hormonlarına da bakarlar
randevu alıcam hemenevet canım kesinlikle erteleme.... bende de vardı kaç tane doktora gittim normal dedi. sonra başka doktora gittim östrojen düşüklüğünden kaynaklıymış. bu durum gebeliğe de engelmiş. bebek tutunamaz dedi. şimdi tedavi görüyorum.
bence de geciktirme adetin 3. günü hormon değerlerine baktır.randevu alıcam hemen
Yok öyle hemen tümör olmuyo onlae kafanı bulandırma.. ne burda ne google da okudugun hcbseye inanma.. git güzelce doktora belki basit bi ilaçla normale dönecek yada takip edecek seni korkma.. arkadasımda gitti sadece bi ilaçla normale döndü hormon değeeleri etkiliyor böyle seyleriözele gidememde devlete giderim randevu alıyım hemen polip demiş arkadaş tümor diyor internette olabilir mi öyle birşey
tamam randevu aldım yarın gidicemYok öyle hemen tümör olmuyo onlae kafanı bulandırma.. ne burda ne google da okudugun hcbseye inanma.. git güzelce doktora belki basit bi ilaçla normale dönecek yada takip edecek seni korkma.. arkadasımda gitti sadece bi ilaçla normale döndü hormon değeeleri etkiliyor böyle seyleri
Tamam canım burdan yaz doktor ne dedi diye.. merak ettim bende insallah önemli bsey cıkmaz zatentamam randevu aldım yarın gidicem
Tamam canim haber veririmTamam canım burdan yaz doktor ne dedi diye.. merak ettim bende insallah önemli bsey cıkmaz zaten
Polip kotu bisey degil bi cogu insanda oluyor da o olcak diye bisey yok tabiözele gidememde devlete giderim randevu alıyım hemen polip demiş arkadaş tümor diyor internette olabilir mi öyle birşey
Hm tamam endiselendim bir anPolip kotu bisey degil bi cogu insanda oluyor da o olcak diye bisey yok tabi