• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetle ilgili sorun

joven41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
209
3
96
Balıkesir
adet olduğumda midem çok bulanıyor başım dönüyor ve sağ belimde ağrı oluyor herşeyi geçtim de bulantının çaresi yok mu?normal mi?bulantısı olan var mı bu dönemde?bugünde öyleyim evden çıkamadım:çok üzgünüm:

adet olduğumda midem çok bulanıyor başım dönüyor ve sağ belimde ağrı oluyor herşeyi geçtim de bulantının çaresi yok mu?normal mi?bulantısı olan var mı bu dönemde?bugünde öyleyim evden çıkamadım:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım aynen benimde ağrım ve bulantım oluyo. afedersin çıkarmadan rahat edemiyorum.ilk 2 gün evden çıkamıyorum.hatta kendimi iyi hissetsem bile eşim çıkmama izin vermiyo artık.çünkü bigün iyiyim dedik çıktık vapurdan inmemle çok afedersin istifra etmem biroldu..hormon tahlillerim normal çıkıyo.hafif bi kansızlığım var ben ona bağlıyorum ama bilmiyorum doğrusu.birde adetliyken ilaç kullanmıyorum.ağrımı hafiflettiğini düşündüğüm maydonoz yiyorum ve ayaklarımı sıcak tutuyorum.çokk geçmiş olsun...

Back