Adetken Ped Tüylüyken ağda alan kocacım teşekkür ederim :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Suff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
1.009
10
36
34
Kocaeli
Adet bitti ee tabi ağda zamanı geldi. Kocişi kovdum evden. Yarımdı ağda yeter ddm ama yetemedi :1:
Bacaklar bitti aradım kocişi. Kociiiiş kociiiiş yetiş ağda bitti :1:
Tamam alır gelirim dedi. Bekleee bekle yok . Tüm mahalleye sormuş ağda ağda diye . saat 9 u geçtiği için kapanmış bir çok yer.
Neyse geldi eve . Dedim bir saattir bekliyorum koca ! Neredesin sen. Bulamadım demezmi :47:
Bizim burda bir market var orda vardır diye düşündüm . Sürekli alışveriş yaparız :1:
Gönderdim gitmiş cips kola fln almış birde ağda almış gelmiş :1:

Teşekküür ederim cnm kocacım . Adetken pedimi tüylüyken ağdamı aldığın için :1::1::1::1::1::1:

ben buna yapıcak yorum bulamıyorummm burası bu kadar özelmiydi anlamadım yani.

ben buna yapıcak yorum bulamıyorummm burası bu kadar özelmiydi anlamadım yani.

Evet cnm burası bu kdr özel. Doğumundan hastalığına cinselliğinden dertlerine daha nice nice konuları tartışıp konuşabileceğin stres atabileceğin bir forum burası :)
Biraz daha gezersen daha neler neler bulabilirsin .

ekşi sözlüktekilerin, ellerini ovuşturarak okuyacakları türden bi mesaj olmuş, tebrikler.

mesajda hem bilimsellik (?) (kadın fizyolojisi), hem yardımseverlik, hem iletişim, hem alışveriş tüyoları ne ararsan var yani. bundan hallice bir araştırma makalesi bile çıkar yani o biçim.

niye böyle "özel hayatı gözümüzün içine sokmaya çalışanlara" tepki gösterirler hiç anlamam (?)

ewet çok yeri gezdim de bu kadar özelini görmedim nasıl yaptığını da anlatsaydın bari.doğru mu yaptığınızı mı sanıosunuz anlamıorum erkeği gönderek bu tarz şeyleri aldırmayı

Son düzenleme:
yanlış anlama ama açtığın konu bana manasız ve biraz saçma geldi ne anlatmaya çalıştın bu konunda anlayamadım. eşini bakkal çırağı gibi sağa sola nasıl yolladığını mı anlatmaya çalışdın yoksa kocam süpermen gibi hemen yetişir her istediğimi alır mı demek istedin ? anlamadım canım :44::44::44::44::44::44:

yanlış anlama ama açtığın konu bana manasız ve biraz saçma geldi ne anlatmaya çalıştın bu konunda anlayamadım. eşini bakkal çırağı gibi sağa sola nasıl yolladığını mı anlatmaya çalışdın yoksa kocam süpermen gibi hemen yetişir her istediğimi alır mı demek istedin ? anlamadım canım :44::44::44::44::44::44:

Biraz yanlış anlattım sanırım . Burası teşekkür topiği bildiğim kadarıyla. Ben çok gülmüştüm haline tavrına . Teşekkür ettm şaşkın kocama.

Biraz yanlış anlattım sanırım . Burası teşekkür topiği bildiğim kadarıyla. Ben çok gülmüştüm haline tavrına . Teşekkür ettm şaşkın kocama.
özür dilerim sen yanlış anlatmamışsın ben yanlış anlamışım kusura bakma:17::17::17::17:

bu konuyu cok gereksız buldum kocana evdede tesekkur edebılırdın ne yanı buraya gelıp yorummu yazıcak tesekkur ederım kcoacım demıssın bide.

Adet bitti ee tabi ağda zamanı geldi. Kocişi kovdum evden. Yarımdı ağda yeter ddm ama yetemedi :1:
Bacaklar bitti aradım kocişi. Kociiiiş kociiiiş yetiş ağda bitti :1:
Tamam alır gelirim dedi. Bekleee bekle yok . Tüm mahalleye sormuş ağda ağda diye . saat 9 u geçtiği için kapanmış bir çok yer.
Neyse geldi eve . Dedim bir saattir bekliyorum koca ! Neredesin sen. Bulamadım demezmi :47:
Bizim burda bir market var orda vardır diye düşündüm . Sürekli alışveriş yaparız :1:
Gönderdim gitmiş cips kola fln almış birde ağda almış gelmiş :1:

Teşekküür ederim cnm kocacım . Adetken pedimi tüylüyken ağdamı aldığın için :1::1::1::1::1::1:

ama bence bunu burda paylaşmanız hiç hoş olmadığı gibi kocanızında bunu yapmış olması nasıl bir teşekkürü hak ettiğini gösteriyor anlamadım.
siz de ona jilet yada kondom alınca oda erkeklerin yoğun olduğu bir yerde karım bana bunu bunu almış teşekkür ederim mi diyor :26:

madem azdı çıkıp kendin alıp ta yapabilirdin bide burda bu kadar bayana bunla övünüosunn bence de çok gereksiz bi konu kocanada bi şifre falan alda bari oda sana rica etsin vs.

arkadaşlar niye bu kadar gereksiz tepki gösteriyorsunuz arkadaşımız teşekkür bölümüne konu açmış ve eşine teşekkürünü dile getirmiş niye bu kadar karıştınız anlayamadım
eğer arkadaşın yazdığı şeyler özel geldiyse bu sayfada yazanlar özel değil mi
http://www.kadinlarkulubu.com/cinsellik-18-f213/
lütfen kadını teşekkür ettiğine pişman etmeyin.

Kimse ile tartışmak istemediğim için konuya cevap vermiyorum ve sildirmenin yollarını arıyorum şu anda.
Burası özgür bir forum . Küfür ırkçılık vs yapılmadığı sürecede üyeler paylaşımlarında özgür.
Burası teşekkür topiği ve bu topikte isterseniz kedinize kuşunuza bile teşekkür edebilirsiniz.
Beni bilen bilir. Alakasız bir yerde alakasız bir konu açmamaya özen gösteriyorum .
Çoğu kişinin eşine bu tür şeyler ters gelir ve yapmaz.
Benimki hem yapıyor hemde şapşik şapşik geziyor benimde hoşuma gitti teşekkür ettim .
Burada eşinizle cinsel hayatınızdaki sorunlardan bile yakınıp çözüm arayabilirsiniz.
Neden bu kadar abartıldı anlamadım .

Neyse sildirmenin yollarını arıyorum zaten ...
Saygılar...

Bence cok da hos olmus tesekkuru :) arkadasim sen digerlerine bakma, dedigin gibi bu topik ozgur topiktir dileyen diledigini yazar.. hosuna gitmediyse okumaz gecersin. Yorum yapip elestirmek kimseye düsmez. Bu arada sildirmek istiyorsan ana sayfa bolumunde forumarin içerisinde.. Kadınlar kulübü oneri ve sikayetleri die bi forum var oraya giriyorsun. Bu topigin linkini yaziyosn adminden de rica ediyorsun kapatiyorlar..

Back