• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetken hamile olunabilinir mi?

Meles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
1.190
2.200
83
Arkadaşlar merhaba kafam çok karışık nolur yardımcı olun? Bu ay adet günüm 3 gün geçti evde iki kez gebelik testi yaptım silik çıktı. Daha sonra gidip kan verdim bhgc 18.60 çıktı doktor gebelik olabilir dedi. Bir gün sonra adet oldum tekrar gidip kan verdim bhgc 11 e düşmüştü. Bu ay hamilelik belirtilerim vardı mide bulantısı hafiften, 15 gün önce göğüs şişliği ağrısı, çok fazla adet sancısı gibi ağrılar çektim. Mide bulantım hala devam ediyor. Adet olmuş olmama rağmen hamile olabilir miyim? Bilen duyan varsa yardımcı olsun lütfen :(

Düşmüş kimyasal büyük ihtimalle. 😣

İyi bir doktora denk gelmemişsiniz. 😔
Hmmm. Bide şey diyolar bana daha adet günün bile geçmemiş falan bende dedim ben 27 günde bir oluyorum bugün 31. Gün.. yani sonuçta 18.60 da yüksek bi gebelik ihitimali sayılırdı ama maalesef :(

Arkadaşlar merhaba kafam çok karışık nolur yardımcı olun? Bu ay adet günüm 3 gün geçti evde iki kez gebelik testi yaptım silik çıktı. Daha sonra gidip kan verdim bhgc 18.60 çıktı doktor gebelik olabilir dedi. Bir gün sonra adet oldum tekrar gidip kan verdim bhgc 11 e düşmüştü. Bu ay hamilelik belirtilerim vardı mide bulantısı hafiften, 15 gün önce göğüs şişliği ağrısı, çok fazla adet sancısı gibi ağrılar çektim. Mide bulantım hala devam ediyor. Adet olmuş olmama rağmen hamile olabilir miyim? Bilen duyan varsa yardımcı olsun lütfen :KK43:

Arkadaşlar merhaba kafam çok karışık nolur yardımcı olun? Bu ay adet günüm 3 gün geçti evde iki kez gebelik testi yaptım silik çıktı. Daha sonra gidip kan verdim bhgc 18.60 çıktı doktor gebelik olabilir dedi. Bir gün sonra adet oldum tekrar gidip kan verdim bhgc 11 e düşmüştü. Bu ay hamilelik belirtilerim vardı mide bulantısı hafiften, 15 gün önce göğüs şişliği ağrısı, çok fazla adet sancısı gibi ağrılar çektim. Mide bulantım hala devam ediyor. Adet olmuş olmama rağmen hamile olabilir miyim? Bilen duyan varsa yardımcı olsun lütfen :KK43:
Adetimin son gunu hamile kalmisim olabiliyormus

Back