adetinize daha 15 gün varken tüm belirtileri yaşıyorsanız..

smart38

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
106
1
48
kızlar adetime daha 15 gün var ama yumurtlama günümden başlayarak halen devam eden ağrılarım göğüslerimde şişme var

yanılgıda olabilir belki çok istiyorsundur bende geçen ay çok umutlanmıştım bayada belirtiler vardı hamileymişim gibi şuan geçti bazı belirtiler sadece buay kasık ağrım var kanımda iğne gibi batmalar bakalım ayın 8ni bekliyorum umarım olmamda bebişim gelir

ama ilk defa bu belirtileri yaşadım
önceden adetime 4-5 gün kala olurdu.şimdi yumurtlama günümdem göğüsler şişti hatta daha öncesinde ve gün boyu korkunç kasık ve bel ağrıları yaşadım.ve o günden beri ağrılar azaldı ama göğüslerim hala şiş ve yanları çok ağrıyor

canım benim de adetim 10 gibi falan ama bazen düzensizlik oluyor 8 veya 9 da olabilir
yani hamile değilsem
bir de anlamadığım bir şey var ben uzun zamandır karında şişkinlik ve göğüs şişmesi var
ancak ben ekim 9 da adet gördüm.ama adetten sonra da şişkinlik vardı.acaba 9 unda üstüne mi gördüm diye düşünüyorum bazen.her zaman ped kullanırdım.miktarını bilirdim hep yoğun olurdu.ama bu sefer ev misafir doluydu hiç bakamadım ve direk tamponla başladım sonuna kadar da tampon kullandım.yani acaba adet kanamasından farklı mıydı da üstüne falan mı gördüm diye de düşünmüyor değilim

benim adetimede 1 hafta kala hic bir belirtim olmamasina agmen test yaptim ve pozitif cikti. Cunki 2 ay once dogum kontrol hapini kullanmayi birakmistim.
Test yapmani tavsiye ederim

ama şu var yakın bi rakadaşım doğum konntrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamile kaldı ve o da hiç belirti hissetmedi doktora sorduğunda hapların etkisinden olabilir demiş.hapların bitiminden kısa sonra kaldığı içinmiş
gerçi bilinmez yine de umarım kavuşurum bebeğime
anlamadığım tek nokta var zaten.9 ekim öncesi ve 9 ekimden beri göğüslerim hep şiş kaldı ve ağrıdı.kasık ağrılarını falan geçtim

Benim de ilişkiden 1-2 gün sonra ağrılarım başladı ve şuanda 27 haftalık hamileyim...bazı kişilerde döllenmeden itibaren ağrılar başlar...bol bol dinlen bebek tutunuyor olabilir...inşallah Rabbim gönlüne göre verir...

15 gun onceden belirti olmasi icin yumurtlamanizin regle gununden 17 hatta 18 gun once olmasi lazim ee boyleyse de luteal farz sorununuz var demektir saglikli bir vucutta yumurtlamadan 14 gun sonra regle olur bazen 16 gune cikabilmesi de normalmis yani her turlu 15 gun oncesindeki belirti psikolojiktir cunku daha dollenme bile olmammistir ya da o gun oluyordur. ama dollenmeden hemen iki uc gun sonra yorgunluk uykusuzluk olabilir bu da adete 10 11 gun kaladir.

X