• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetinize altı gün kala kaset testte negatif gören, daha sonra pozitife dönenler bu başlığa lütfen

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
44
Arkadaşlar bat tan önce negatif olup, bat ve sonrasında pozitife dönenler oldu mu?

Bazı belirtilerimi dikkate alarak test yaptım negatif çıktı, benzer durumu yaşayanları topiğime bekliyorum.

Arkadaşlar bat tan önce negatif olup, bat ve sonrasında pozitife dönenler oldu mu?

Bazı belirtilerimi dikkate alarak test yaptım negatif çıktı, benzer durumu yaşayanları topiğime bekliyorum.
Adetiniz hiç mi olmadı ? Ara ara sokülmeler seklinde

bat 8 gün kala silik çizgi görüp kan verdim negatif bat 5 gün var benimde son günüm 2 ocak beklemedeyim bakalım negatif pozitive döncekmi o çizgiyi görünce çok umutlanmıştım
Silik çaktıysa vardır inş. Benimde 2 ocaktı, az önce oldum.
Yerleşme kanaması mı bilmiyorum açıkçası.

Silik çaktıysa vardır inş. Benimde 2 ocaktı, az önce oldum.
Yerleşme kanaması mı bilmiyorum açıkçası.
olabilir ama şu oldumu olmadımı çok yıpratıyor insanı kanda negatifi görünce umudum kalmadı inş yerleşme kanamasıdır benim göğüs hassasiyeti dışında bide arada batmalar oluyor kasıkta ama bilmiyorum

olabilir ama şu oldumu olmadımı çok yıpratıyor insanı kanda negatifi görünce umudum kalmadı inş yerleşme kanamasıdır benim göğüs hassasiyeti dışında bide arada batmalar oluyor kasıkta ama bilmiyorum
Bir kaç gün sonra tekrarlarsin testi, geç döllenmeyse geç çıkabiliyor. Bazıları battan bir hafta sonra belli oluyor tuhaf ama.

Bat a 5 gun kala silik cizgi gormustum. Cok silikti. Test yaptiysan dikkatli bak bence.
silikti ama ertesi gün hiç çıkmadı üst üste 2 kez kimyasal gebelik yaşadım kimyasaldan öncede 11+6 bebeğin kalbi durdu aldılar düşük oldu bu düşükten sonra kimyasallar oldu buda öyle gibime geliyor çünkü silik bile olsa çıkmıyordu yoksa

Kızlar benimde Bat 2 ocak ama 2 gün erken oluyor hep. Aslında yarın test yapıcaktım ama dayanamadım Bugün test yaptım çıkmadı. 3 hafta önceden kadın doğumdan randevu almıştım (yarın için) çok zor alınıyor iptal etmedim o yüzden gebelik belirtileri var ama test negativ çıkınca modum düştü :( yinede gidip kan veriyim diyorum

IMG_20201225_085307.webp
ertesi gün negatif çıktı

Back