• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetiniz kaç gün sürüyo

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
benim adetim 7 gün sürüyo bunu kısaltmamın bi yolu yokmudur yaa 1 hafta dayanılacak gibi değil.

4gün kan şeklinde geliyor 5-6-7 .günler leke şeklindee..tam anlamıyla 7 günnn yani:)zaten normalide 5-7 gün arası olan:)

mıllet adet olamıor dıe sınırlerı bzuk sen adetı kısaltamanın yolunu arıorsun :))))))))

Benim de dolu dolu 7 gün sürüyor, 5 gün baya baya 6 ve 7. günler ise lekelenme şeklinde.

Benim için bir sakıncası yok, düzenli olsunda önemli olan o

Benim de 4 gun normal uc gun ise lekeli sekilde geliyor. Ama genelde arkadaslarim hep 4 gun surdugunu soylerlerdi. Bizimki de boyle ne yapalim.
Ben dogum kontrl hapinin daha cok duzenledigini duymustum, ben 3 yildir hap kullaniyorum ama gene de 7 gun suruyor.Allah baska dert vermesin.

Bak hatirlamisken ben burada yurtdisinda reklamlarda gordum, bir hap var senede sadece 3 veya 4 kere adet oluyorsun. Markasi Seasonale, Amerika Saglik Bakanliginca onayli,
Sen de orada doktora gidip bunu veya benzer baska markalari sorabilirsin, kullanmanin senin icin sakincasi olup olmadigini da doktorundan ogrenebilirisn.

Valla yaa...
Normal şartlarda 4 gün oluyorum ama 5 aydır adet olamıyorum :(

allh yardımcın olsun gercekten kızlar takıntı yapmayın duzenlı olunda ALLH BASKA DERT VERMESIN AMANNNN taktıgını seye bakın.ne gusel yumurtlama zamnını da bılırsın.ınşşş derı senınkıde duzene gırer.adet sokturucu bıtkılerden ıc

3 gün normal şekilde regl oluyorum.2 günde leke şeklinde oluyoo.Toplam 5 gün yanii

adetim düzensiz 2-3 ayda bir oluyorum bir hafta sürüyo çeşme gibi yaa.düzenli olsam dayanılacak gibi olur da hayattan kopuyorum resmen.yerimden bile kalkamıyorum ilk 3 gün.o yüzden merak ettim çevremdekilerin hep kısa sürüyo 3-4 gün

benim 2 gün sürüyo 3. gün leke şeklinde bitiyo ...benimde hep böyledir. dr a gittim gayat normal dedi bişey yokmuş ....benim için rahat oluyo valla kısa sürmesi ...

Back