Adetiniz bittikten bir gün sonra kanamanız oldumu hiç?

leylidya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
177
42
28
28
geçen ay ve bu ay adetim bittikten bir gün sonra kan geldi. 6 aydır evliyim daha önce olmazdı. Sizce sebep ne olabilir geçen ay adetim geç geldi ve kasıklarım ağrıyordu normalde ağrımda olmaz adetliyken kan tahlili yaptırdım bişey çıkmadı ve bittikten bi gün sonra yine kan geldi o zaman çok üstünde durmadım geciktiği için falan olmuştur diye düşündüm ama bu ayda aynı şey oldu bilgisi olan varmı?

??

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun
Bend yeni evliyken böylr sorunlar çok yaşadım, bekarlıkts benimde hiç başıma gelmedi. Hatta korunmadığımız acaba hamilelik mi diye düşündük hep. Miktarı artınca ve sürekli devam edince, kasık ağrısıda olunca doktora gittim. Muayeneye etti ve şiddetli vajinal enfeksiyon geçiriyormuşum çok ciddi olmamakla birlikte kanamalarını takip et derim, çünkü bir çok yeni evli bayan maalesef bu sorunu yaşıyor mantar vs.
Özellikle ben 1 yıla yakın maalesef tekrar tekrar oldum. Çok şükür 6 aydır yok.
İnşallah sende de olmaz.
Kendine dikkat et vajinal duştan uzak dur, cidden zor bişey

evet geçen ay psikolojik olarak acaba hamile falanmıyım diye düşündüm kan tahlilinde bişey çıkmadı vajinal enfeksiyon için ilaç falan verdimi yoksa kendiliğinden geçiyormu?

devam ederse kadın doğuma görünün bence :)

Aynı durumu bende yaşıyorum doktor ultrason la baktı herşey temiz kist vs yok dedi ama adetim bitince smear testi yaptırmalısın dedi daha fırsat olmadı yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…