- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size doktor kimyadaldan Sunra korunu dedi migercekten mii yaa ayy insallah agzindan bal damliyoo bat3uydu ama genelde 2gunde gecikirim ben
Benim ki cok erken dustugu icin korunma onerisinde bulunmadiSize doktor kimyadaldan Sunra korunu dedi mi
Kac haftaliktiBenim ki cok erken dustugu icin korunma onerisinde bulunmadi
Ogrendiktn 1hafta sonra dustuKac haftalikti
Senin kucukmus.bize korun dedi ama biz korunmadik.bana sacma geldi.kurtaj olmadim çünkü. ins bu.sefer tutmuştur. yarin tstlerimizi tekrarlayalim kader arkadaşımOgrendiktn 1hafta sonra dustu
Senin kucukmus.bize korun dedi ama biz korunmadik.bana sacma geldi.kurtaj olmadim çünkü. ins bu.sefer tutmuştur. yarin tstlerimizi tekrarlayalim kader arkadaşım
Evet dogru söylüyorsun biraz daha bekle istersen. sabredebilirsen tabi :)İnsallah canim yaa hakkimizda hayirlisi olsun. Ben belki yarin denemem en azindan adetime 3 gun kala yapsam iyi olur diye dusunuyorum hayal kirikligi yasamak istemiyorum
o kadar zor ki beklemek stres yaptım hepEvet dogru söylüyorsun biraz daha bekle istersen. sabredebilirsen tabi :)
Bazen benimde öyle oluyordu canim stres mi yaptin acabaAdetm 4 gundr geciyor test yaptm ama yok.. :'(
geçen ay kendimi çok dinledim galiba sonuç koca bir negatif çıkınca bu ay saldım kendimi bilemiyorumki yarı yarıya şansım varHadi bakalım. sence var mi bu ay
Oyle oluyo hamile oldugumuzu ogrenincede iş bitmiyorki.bu sefer tutunacak mi kesede olacakmi kalbi atacakmi suyum bosalir mi saglikli mi oooo bitmiyo Sorulargeçen ay kendimi çok dinledim galiba sonuç koca bir negatif çıkınca bu ay saldım kendimi bilemiyorumki yarı yarıya şansım var
Bazen benimde öyle oluyordu canim stres mi yaptin acaba
Oyle oluyo hamile oldugumuzu ogrenincede iş bitmiyorki.bu sefer tutunacak mi kesede olacakmi kalbi atacakmi suyum bosalir mi saglikli mi oooo bitmiyo Sorular