Canım uzun bi süre bu. tedavi olurmusunuz2.5 yıldır adet gelmeeeee diye bağırıyorum yine yine geliyor ve yine geldi 3 gün öncee.. oyy oyy.
Haberleselim o zaman ins hamisizdirBen 6 aydır bekliyorum cocuk olmasını. geçen ay oldu ama çabuk ayrıldı. Benim de 1 Nisan Bat
İnş. bn umitliyim.bugun ben uydurmadiysam bi çizgi vardı sanki testte.ama uyduruyordaa olabilirimHaberleselim o zaman ins hamisizdir
Yaa sende belirti var mii test yapsam mi bende evde 9tane varİnş. bn umitliyim.bugun ben uydurmadiysam bi çizgi vardı sanki testte.ama uyduruyordaa olabilirim
Bendede 7 tane kaldi.cymartesi yapcam artık. belirti olarak cok susuyorum ve bogazim yanıyor. bide gaz problemim var baska yok.seninYaa sende belirti var mii test yapsam mi bende evde 9tane var
Bende de mide bulantisi var kasik agrisi susama bideBendede 7 tane kaldi.cymartesi yapcam artık. belirti olarak cok susuyorum ve bogazim yanıyor. bide gaz problemim var baska yok.senin
Evet dogru adet olacam gibi hissediyorum.yumurtaliklar hayırlı hareket ediyor olsunBende de mide bulantisi var kasik agrisi susama bide
1 yıl önce bi operasyon geçirdim cnm. Sonra bi sorun görmedikleri için doğal yolla gebelik beklemeye karar verdi doktorum ancak süre doluyor artık. Aşılamaya başlanacak sanırım artık.Canım uzun bi süre bu. tedavi olurmusunuz
Allah aratmasin tatlım. ins gozun aydin olur en yakin zamanda1 yıl önce bi operasyon geçirdim cnm. Sonra bi sorun görmedikleri için doğal yolla gebelik beklemeye karar verdi doktorum ancak süre doluyor artık. Aşılamaya başlanacak sanırım artık.
Amin cnm hepimizin. Senin ne kadar oldu? Bat ne zaman?Allah aratmasin tatlım. ins gozun aydin olur en yakin zamanda
Bu ay yedinci ayim.son 4 gündu.amaaaa hamileyimm.cok kucuk cizgi varA
Amin cnm hepimizin. Senin ne kadar oldu? Bat ne zaman?
Hamisim ben tatlim.ins buda kimyasal olmazHaberleselim o zaman ins hamisizdir
Ayy darisi basimaa insallah hayirli olsuunnHamisim ben tatlim.ins buda kimyasal olmaz
inş canım beraber hamiş olalım.braber doğururuz :) benim çok erken belli oldu çok şaşırdımAyy darisi basimaa insallah hayirli olsuunn
Senden cesaret aldim yaptim cok cok hafif renksiz cizgi gibi bi sey var bi tarafimdan gormuyosaminş canım beraber hamiş olalım.braber doğururuz :) benim çok erken belli oldu çok şaşırdım
ayyy benimde oyleydi dün kızzzzz.ay hadi yarın tekrarla.benimkisi ışığa tutuyorum eviriyorum çeviriyorum öyle ortaya çıkıyor.düşün artıkSenden cesaret aldim yaptim cok cok hafif renksiz cizgi gibi bi sey var bi tarafimdan gormuyosam
olabilir canım hiç belli olmaz.ama insanın içine doğuyor.benim doğuyordu9 aylık evliyim. 8 aydır istiyoruz. bu 9 ay içinde iki kez 40 günde adet oldum.
son adet tarihim 21 Şubat. adet olmadan bi hafta önce göğüslerim hassaslaşırdı. hala tık yok ama bazen karnıma kasıklarıma sancılar giriyo. p.tesi sabah test yapıcam bakalım. bu ay nedense çok eminim içime öyle doğuyor
gercekten mii yaa ayy insallah agzindan bal damliyoo bat3uydu ama genelde 2gunde gecikirim benayyy benimde oyleydi dün kızzzzz.ay hadi yarın tekrarla.benimkisi ışığa tutuyorum eviriyorum çeviriyorum öyle ortaya çıkıyor.düşün artık
Bu ay yedinci ayim.son 4 gündu.amaaaa hamileyimm.cok kucuk cizgi var