adetini bekler iken vücut ısısı yüksek seyredenler:)

Tugbas24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
2.100
1.513
Kizlar benim adetime 5 gün vvar.yumurtlama haftamdan sonra vücut ısım hiç 36.8 den inmedi. hamile olduğumu dusunuyorum.bu vücut ısısı olayida bana umut verio. benim gibi olan var mi kizlar

Kizlar benim adetime 5 gün vvar.yumurtlama haftamdan sonra vücut ısım hiç 36.8 den inmedi. hamile olduğumu dusunuyorum.bu vücut ısısı olayida bana umut verio. benim gibi olan var mi kizlar
selam, ben de geçen cuma aşılama yaptırdım dünden beri sanki ateşim artıyor burada senin yorumunu da okuyunca umutlandım belli ki gebesin, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. sendeki bu ateş durumu ne zaman başladı acaba yanıtlarsan sevinirim.

Canim bn ates kontrolü ile gebe kaldım. adetten sonra yumurtlama gününde düştü. tumurtlama doneminde dollenmiski demekki hep yuksek gitti.bir konu actim zaten.isi takibiyle hamilekaldim diye.orada isi degerlerimin grafigi var.oradan yararlanabilirsin tatlim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…