- 30 Ağustos 2014
- 19
- 2
- 3
- 36
inan ki bende artık sıkıldım dktr en son klomen hab verdi 3 aya süre verdiama her ay her ay bu bekleyiş ,merak yeyip bitiriyor bizi, ne yapıcaz biz böyleağlıycam şimdi yaaa
ama her ay her ay bu bekleyiş ,merak yeyip bitiriyor bizi, ne yapıcaz biz böyleağlıycam şimdi yaaa
tatlım sadece kolmen kullan dedi hiçbirsey yok kotu durum senın yaAmin canım ya bakalım inşallah :)
5 aylık evlisin He daha yenisin Rabbim mutluluk ve huzur versin yuvaniza bide bebekle taclandirin :)
gel arkadaşım karşılıklı oturup ağlaşalım en iyisi bizAğlama Birtanem diyorum da bende Ağlıyorum :/ dün her dakika göz yaşı döktüm ne zaman olacak diye.
Bebrklerimiz gelirde neşe dolariz bunları unuturuz hep
sende gel H hhaacceerr_1988 hep birlikte ağlayalıminan ki bende artık sıkıldım dktr en son klomen hab verdi 3 aya süre verdi
hiç sorma her ay aynı ümitle yaşıyoruz sonuç husranama her ay her ay bu bekleyiş ,merak yeyip bitiriyor bizi, ne yapıcaz biz böyleağlıycam şimdi yaaa
vala oyle yapalım evde tekim sıkıntıdan da oluyorum hergün
tatlım sadece kolmen kullan dedi hiçbirsey yok kotu durum senın ya
vala oyle yapalım evde tekim sıkıntıdan da oluyorum hergün
ben bu ay kullandım bakalım sonuçne olcakKölemen kullandim ama bana pek fayda etmedi 1 aydaha devam edemedim çok hassaslastim o dönem
ben bu ay kullandım bakalım sonuçne olcak
tatlım bende çalışıyordum evlendim beş aydır evliyiz çalışmıyorum çalışmayı da düşünmüyorum bebişim osun büyüteyim çalışayım diyorum hem biraz dinlenrimooohhh ne güzel evdesiniz kızlar H hhaacceerr_1988POWERHACK , ben yine iş yerinde kırıcam artık bu ekranı. forumda aynı konuları okuya okuya manyak oldum iyice
yaptın mı canım testi, merakla bekliyorum sonucunu :)bana dua edin akşam erken gebelik testi yapacağım . inşallah çift çift çizgiyi görürüm ... dayanaıyorum artık yaapcağım .
Merhaba bayanlar malesef testim negatif çıktı sanırım hamile değilim bu ayda olmadı baya üzüldüm dalıp dalıp gidiyorum bir yerlere
Sizler inşallah gebesinizdir okadar ihtiyacim var ki hamile haberi almak..
Belli oldu ben hamile değilim inşallah sizler hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?